alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på jakker og parkaser

 
[12]

Klart for alt vær med salg på jakker og parkaser

Med en god rabatt i vårt utsalg finner du lett en ny jakke til å beskytte deg mot vær og vind. Om det er for en bytur, eller utenfor hytta, finner du her gode tilbud i vårt outlet på jakker og parkas. Beskytt deg mot regnet med en teknisk parkas som er like stilig i utseendet som den er praktisk i materialet: Materialer som naturligvis er forsterket i sømmen for å holde regnet ute. Smarte valg i stoff og stil holder vekten lav og gjør at det er raskt å tørke og feie av vann fra plaggene. Dersom det er kulden som er et problem, finner man også rabatterte priser på plagg med flott isolasjonsevne, igjen i adidas' gode kombinasjon av sporty design og gateklar stil. Med ikke bare den beste isolasjon eller skalløsning i materialene, men også praktiske kompresjonsevner, luftekanaler og mer som gjør plaggene uovertruffne behagelige i bruk.

Stil og funksjon i perfekt kombinasjon, også i outlet på på jakker og parkaser

Salg på jakker og parkaser skiller seg fra andre adidas-produkter kun ved å ha rabatterte priser, du får her den samme uslåelige kombinasjonen av de beste valg innen design og materialer. Valg som lar deg være komfortabel i møte med elementene og også vise din sporty side med ikoniske stilvalg og trykk. Skort ikke på hverken sporty livsstil og din trendy hverdag i kombinasjon. Her i salg på jakker og parkaser finner du riktig ytterplagg for deg, fra adidas som beviser sitt uttrykk og kombinasjon av kvalitet, yteevne og stil med å pryde plaggene med ikoniske 3-Stripes og Trefoil. Dette er merkene for den som er moderne, sporty og bevisst. Ta del i den uslåelige kombinasjonen av praktisk applikasjon, sporty design og moteriktig ikon. Og, alt dette i rabattert pris her i outlet på jakker og parkaser, det er nå lett å være klar for alskens vær og vind!