alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på skateboarding sko

 
[7]

Salg på sko til skateboarding med funksjonelle fordeler

Ta sjansen på å sikre deg det du har hatt på ønskelisten med salg på sko til skateboarding. Dette er sko som ikke bare er beregnet for skating, men også til bruk i hverdagen. Salg på sko til skateboarding byr på et utvalg av sko med flere funksjonelle fordeler. Vulkaniserte såler bidrar med å beskytte tåen mot skader og slitasje på skoene. Den gripesikre sålene med fleksibelt utviklet design er en teknologi som gir utmerket kontroll med skoene. Materialet som brukes er av skinn, mesh og kanvas. Mesh-teknologien byr på pustende sko og ekstra demping som er spesielt egnet for skating.

Outlet på sko til skateboarding varer lengre med god pleie

Outlet på sko til skateboarding byr på sko som varer lenge. For å beholde skoene lengst mulig, er det viktig med god skopleie. Det første du kan gjøre er å tørke av overdelen og yttersiden med en lett fuktet vaskeklut eller lignende. Deretter kan du fukte en oppvasksvamp til å føre den frem og tilbake langs gummisålene. Dette skal fjerne de verste flekkene. Etter en dag i ruskeværet, anbefales det å fylle en bøtte med varmt vann på cirka 40 grader. Bruk gjerne en børste som passer for den type materiale som skoene består av. For illeluktende såler, ta gjerne ut sålene og la dem tørke over natten. Til hvite sneakers, er det alltid smart å ha hvit skokrem liggende for å friske opp fargen. Dette gjør du når dem har tørket skikkelig etter rengjøring. Et annet tips etter rengjøringen, går ut på beskyttelse. Impregner skoene og luft dem. Det beste med skatesko, er jo at du enkelt kan friske dem opp med nye lisser i spennende farger eller mønstre. Hvite sko ser ganske bra ut med fargede lisser, da hvit fungerer med alle mulige nyanser.