alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette ryggsekker

 
[5]

Finn formen og gå distansen med lette ryggsekker fra adidas

All trenger en treningspartner. Eller en kompis man kan pendle sammen med. Eller bare litt hjelp på vei fra A til B. Det spiller ingen rolle om du bare skal jogge til butikken en tur, eller om du har en hel dag planlagt med trening, jobb, skole og veien mellom dem. En lett ryggsekk fra adidas kommer med plassen du trenger i gjennomtenkt design, både i allsidige utgaver for mange slags dager, og i spesifikke modeller som tar hensyn til de kravene som treningen og aktiviteten din setter opp for deg. Å holde vekten nede er ofte et av de viktigste punktene på listen når utøvere av alle slag skal velge utstyret sitt, og det er nettopp deg vi har i tankene.

Teknologi og stil med plass til dagens nødvendigheter

Ingen dager er like, selv om det kanskje av og til kan føles litt sånn. Hver dag kommer med utfordringer, og selv om du kanskje har sett dem før, betyr ikke det at de er uviktige. Med en lett adidas-ryggsekk som er klar for å hjelpe deg, har du en følgesvenn som tar hånd om alt fra laptopen til de sølete skoene etter terrengløpet, skiftet med nye leggings etter yoga-timen, eller skolebøkene for den saks skyld. Moderne teknologi og innovasjon i materialer og utforming har alltid vært en viktig prioritering hos adidas, og disse lette ryggsekkene tar med seg tiår med lærdom til både de lange og de korte dagene.

Alle slags aktiviteter

De lette ryggsekkene fra adidas lages for å hjelpe deg gjennom hver dag, sånn at du kan holde kontroll på alt du skal ha med deg. Enten du trenger utstyr til lange dager på sportsbanen eller trenger plass til laptopen på vei til jobb eller skolebenken, så er en slitesterk og lett ryggsekk det som skal til.