alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skinnsko

 
[1033]

Du kan aldri få for mange par med skinnsko i skosamlingen

Lite er vel like klassisk og tidløst enn sko med overdel i skinn. I tillegg til skinnsko som er spesielt utviklet for en rekke ulike idrettsgrener, så har adidas et stort utvalg modeller som vil passe utmerket til den sporty hverdagsstilen din. Her finner du blant annet sko med heldekkende, mykt skinn, varianter med semsket eller syntetisk skinn og sko i andre hovedmaterialer, men som kommer med stilige og praktiske skinndetaljer.

Komfort, varighet og beskyttelse

Skinnsko er komfortable, fantastisk varige og sørger for god beskyttelse mot vær og vind. Modellene med heldekkende skinn er vanntette, og kvalitetsskinn har dessuten langt bedre pusteevne enn for eksempel diverse syntetiske materialer. Dette forhindrer at føttene blir klamme inne i skoene, noe som er et vanlig problem med materialer som ikke er særlig pustende. Skinn av god kvalitet er både solide og varige, og du kan alltid være trygg på at adidas bruker materialer av ytterste kvalitet. Her finner du sko til de fleste sporty anledninger, fra stilige hverdagssko til sko som er utviklet for aktiviteter som fotball, løping, tennis og klatring. Dersom du er ivrig på fotballbanen, vil fotballsko med mykt K-skinn sikre enestående ballkontakt og en perfekt, tett passform, mens teknologier som hælkappe i skum, Boost-mellomsåle og lett yttersåle i TPU vil sørge for god demping og komfort. Det er ikke bare sportsskoene som kan by på avanserte teknologier – med tanke på hvor mye du bruker hverdagsskoene dine er det viktig at de også leverer. adidas byr på en rekke ikoniske skinnsko av høyeste kvalitet som er både slitesterke og komfortable. Velg en modell med OrthoLite®-innleggssåle for fantastisk komfort, eller hva med en chunky joggesko med dempet Cloudfoam-mellomsåle for en trendy stil som også føles fantastisk på foten? Enten du er ute etter sko med heldekkende, mykt skinn eller foretrekker andre materialer med stilige skinndetaljer, kan adidas friste med et stort utvalg av skinnsko til både dame, herre, tenåringer og småbarn. Vi har noe for hele familien.