alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Sko · Skinn · Menn

 
[2]

Komplementer ethvert antrekk med et par adidas skinnsko til herre

Hva er vel mer stilrent enn et par klassiske adidassko i skinn? Enten de er semsket eller ikke, komplementerer de det aller meste i garderoben din, det være seg treningstøy, den klassiske jeans- og t-skjorte-looken, et mer profesjonelt kontorantrekk, og alt der imellom. Yttersåler av gummi gir deg godt grep selv på vått underlag, så du lett og bekymringsfritt kan bevege deg gjennom byens gater og ta fatt på dagen, uansett værforhold. Lukking med lisser gir deg muligheten til å tilpasse passformen etter ditt behag og behov. Stødig oppbygning lar deg ta fatt på alle tenkelige aktiviteter. Tekstilfôr og mellomsåler av skum som demper hvert steg forsikrer deg komfort hele dagen gjennom – og hva er vel ikke bedre enn et par skinnsko til herre som kan se deg gjennom hverdagslige gjøremål og utfordringer og som holder deg komfortabel gjennom det hele?

Ta en tidsreise med et par retro skinnsko

Lengter du tilbake til de gode gamle tidene, da livet var bekymringsfritt og herlig? Fortvil ikke – sytti- og åttitallet er ikke lenger bare en del av fortiden. Med retro modeller kan du ta stilen din tilbake til disse ikoniske tiårene – enten det vekker nostalgi eller gir deg et spennende glimt av ukjente tider. Snør på deg et par klassiske skinnsko til herre, se for deg at skating og lesing av musikkblader er daglig kost, eller drøm deg vekk til en tre-poenger med et par old-school sko med basketballvibber, og ta turen tilbake til disse magiske tiårene. De tidløse, klassiske 3-Stripes er et nydelig tilskudd til enhver garderobe, og som lar deg ta fatt på byen og alle dagens gjøremål med stil og selvsikkerhet. Du trenger ikke lenger lure på hvilke sko som best komplementerer antrekket ditt – ett par skinnsko fra adidas er alt du trenger.