alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skole · Ryggsekker

 
[41]

Gjør veien til timen til en lek, med den rette skole-ryggsekken

Sommeren er kanskje over, og det er på tide at barna kommer seg tilbake til klasserommet? Eller kanskje det bare er på tide med litt fornyelse eller en oppgradering? Den rette skolesekken har mye å si, og å få med seg alt som trengs til en lang dag med læring kan være utfordrende i seg selv. Med skole-ryggsekker fra adidas er det litt lettere å holde både selvtilliten og humøret oppe. Skikkelig planlegging og organisering er viktig, men det å ha plass til alt man trenger er kanskje det aller øverste på listen over prioriteringer. Så må det være komfortabelt å bære med seg, og ikke minst enkelt å finne igjen i skole-ryggsekken når tingene skal brukes. Bøker og papirer var kanskje aller viktigst tidligere, mens nå for tiden har mer og mer teknologi funnet veien inn i klasserommet. Finn skole-ryggsekker til barna som er laget for å ta med alt fra nettbrett, mobil og laptop, til treningstøy til gymtimen og kanskje ekstra sko?

Den rette skolesekken for alle slags trinn

Noen går på universitet, andre går på barneskole. Eller videregående. Eller kanskje du skal på jobb eller trening? Til tross for navnet er ikke skole-ryggsekken bare forbeholdt skoler, studenter og elever. Her er det lagt vekt på god organisering og tung last som skal bæres komfortabelt, så her finner du indre organisering i sekkene, vatterte bærestropper, pustende mesh i bakpanelet på mange modeller, og ikke minst solid og slitesterk konstruksjon med belegg i bunnen eller regntette overdeler.Hos adidas er fokuset både på sport og stil, og forpliktelsen til å jobbe mot bærekraftige kreasjoner viser seg med resirkulerte materialer, arbeid for å begrense plastavfall og en miljøbevisst produksjon. Finn den nye skole-ryggsekken blant fargerike, mønstrede, ensfargede og stilrene sekker med de kjente adidas-detaljene rett her.