alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skulderbager · Menn

 
[40]
FLAP BAG S SvartFLAP BAG S Svart

FLAP BAG S

Originals

Y-3 Holdall SvartY-3 Holdall Svart

Y-3 Holdall

Y-3

Tøffe og trendy skuldervesker for menn

Vi har et stort utvalg av skulderbager til menn i en mengde spennende varianter. Enten du lar deg inspirere av klassiske og ikoniske design eller ønsker noe mer vågalt, vil du garantert finne noe som passer din unike stil og personlighet. Våre skuldervesker for menn kommer også i ulike størrelser tilpasset forskjellige behov. Ønsker du en bag til hverdags og til trening kan Adicolor-serien anbefales. Det de alle har til felles er funksjonelt design og fokus på praktiske løsninger som gjør en hektisk hverdag litt lettere. Her får du en komplett skulderveske for menn som passer perfekt til å frakte treningstøy, mat og drikke eller som en reell weekend-bag. Med solide bærehåndtak og justerbare skuldertropper har du også en bag som er bygget for å tåle alle utfordringer som dagen måtte bringe. Samtidig er den elegant og klassisk ved å bruke enkeltvevet polyester. Dette gjør at du har en bag som vil vare i lang tid.

Våre skulderbager for menn er tidløse

Det som er fint med våre skulderbager, er at de er laget for å se godt ut i alle situasjoner, og de fungerer utmerket til fritid eller til jobb. Ta for eksempel våre større vesker som er et stilrent og praktisk alternativ når en skal ut på reise eller bare trenger litt ekstra plass til nettbrett og mobil. Her får du en komplett pakke med praktiske detaljer som glidelåslomme foran og justerbare stropper som sikrer en komfortabel passform. Det funksjonelle stroppesystemet gjør det også mulig å gjøre om dette fra en skulderbag til en midjeveske eller crossbody hvis det foretrekkes. For de som foretrekker en praktisk bag i mindre innpakning kan våre mindre skuldervesker også være et supert valg, her får du flere smarte lommer til mobil og lommebok. Konstruert i komfortabelt og slitesterk 100% 200D polyester for en veske som tåler det meste.