alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Brune tanktopper

 
[4]

Klassiske og elegante brune tanktopper som ser like bra ut på og utenfor banen

Det er få plagg som er like anvendelige og komfortable å ha på seg som en moderne tanktopp. Dette plagget fungerer utmerket til både trening og fritid, med sin behagelige passform og materiale i bomull. Hos adidas har vi en rekke ulike brune topper i vårt sortiment som egner seg både til trening og fritid, enten du foretrekker den klassiske tanktoppen i bomull eller i resirkulert polyester. For deg som ser etter en brun topp, kan vi for eksempel anbefale en komfortabel og behagelig tanktopp med rund hals for maksimal komfort og ytelse. Designet sikrer at du holder deg avkjølt og tørr, og den runde halsen sikrer god ventilasjon for nakke og hode.

Brune tanktopper med avansert teknologi og tidløst design 

Den innovative kombinasjon av interlock, som består av 85% resirkulert polyester og 15% elastan, sørger for at fuktighet og svette effektivt blir ventilert ut, slik at kroppen holder seg tørr selv ved trening med høy intensitet. De store armhulene sørger for at man har full fleksibilitet til enhver tid, og dette er svært gunstig når det kommer til både styrketrening og løping. Den åpne ryggen har en praktisk glidelås som gjør at det er enkelt å få av seg plagget etter trening. Denne egenskapen er svært praktisk når det kommer til aktiviteter i vann, som for eksempel surfing eller seiling. Det gjør det også enkelt å regulere temperaturen, noe som kan være viktig ved idrett som krever ekstrem styrke og høy intensitet.

En klassisk brun tanktopp som vil fungere til alle typer idrett

Noe av det beste med en brun tanktopp fra adidas er at det er en investering. Dette er nemlig et plagg som kan brukes til alle typer sport, enten det dreier seg om styrketrening, løping, basketball eller tennis. Bruken av pustende og svært lette materialer gjør dette til en bra følgesvenn på tur eller som en komfortabel undertrøye til hverdags. Det er også enkelt å kombinere en brun tanktopp med et vanlig antrekk i hverdagen. Man kan for eksempel kombinere den med en lett overtrekksjakke eller en annen overdel for en sporty look. En klassisk hettegenser eller vindjakke vil også være en god match. Vi anbefaler at man vasker tanktoppen på lav temperatur, og unngår blekemidler og rens for å bevare både plaggets farge og kvalitet.