alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tanktopper og ermeløst · Gul

 
[8]

Føl deg energisk på trening med en fresh gul topp 

For mange gir det en ekstra energiboost å trene i litt freshe farger - og gul er en farge som ofte blir ofte forbundet med med friskhet, energi og positivitet. Dette kommer godt med i en aktiv livsstil, der målet burde være å få mest mulig glede ut av treningen. En gul topp kan med andre ord gjøre mye for både ditt humør og din treningsmotivasjon. La deg derfor inspirere av vårt brede utvalg av lette gule singletter. Vi har blant annet ermeløse tanktopper for dame og herre, og både løstsittende og tettsittende singletter og crop tops som vil gi deg en edge på trening, enten du foretrekker å være aktiv ute på løpetur eller inne på ditt treningsstudio. adidas gule topper gir en myk følelse mot kroppen, og har ofte fukttransporterende materialer som AEROREADY eller Mesh-stoff, elastisk og ventilert adidas Primeknit, refleksdetaljer, og som regel laget av 100% bomul eller resirkulert polyester.

La våre stilsikre gule singletter og løpetopper booste din treningsmotvasjon

Vi i adidas vet hvordan å kombinere stil, komfort og kvalitet slik at du vil få mest mulig ut av treningen din. Med stort fokus på funksjonalitet og praktiske egenskaper garanterer vi at du vil oppnå god effekt med å trene i adidas gule singleter. Med fukttranporterende teknologier som AEROREADY og Mesh-stoff holder tanktoppene våre temperaturen nede slik at du kan nyte lange løpeturer i solen uten å bli for varm og fuktig. adidas Primeknit sørger for at elastisk og ventilert stoff, som på behagelig vis beveger seg sammen med deg og holder deg tørr under trening. Løper du ute på mørke kvelder gjør refleksdetaljer deg lett synlig slik at du alltid kan føle deg trygg for biler på veien. Våre avkortede tanktopper og crop tops passer utmerket for utedagene og gjør at du garantert blir lagt merke til. Det ikoniske Trefoil-logodesignet er å se på flere av våre gule singleter, noe som gir en 90-talls vibe der autentisk stil møter komforten fra jersey-materialer. adidas vektlegger bærekraft og rettferdig handel, og derfor er våre gule treningstopper laget av enten 100 % rettferdig produsert bomull eller polyester laget av resirkulert plastavfall.