alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tanktopper og ermeløst · Lilla

 
[15]
Pride Tech Crop LillaPride Tech Crop Lilla

Pride Tech Crop

Damer Løping

Lilla topper for et sprekere deg og et sprekere antrekk

Ha både treningen din og jordkloden i fokus med en lilla topp laget av resirkulerte materialer. Velg en tanktopp som er laget med Primegreen, en serie som bruker minst 40 % resirkulerte materialer i høy ytelse, og yt maks mens du samtidig har god samvittighet. Med fuktabsorberende AEROREADY-teknologi, og mykt og elastisk stoff kan du være sikker på at du alltid holder deg tørr og komfortabel, uansett hvor intens treningen blir. Mykt, strikket materiale gir deg støtte, ventilering og fleksibilitet hele treningen gjennom. En topp i bomull som er så myk at den kjennes ut som favoritt-t-skjorten din fra første stund er den ultimale behagelighet, enten det er til trening, hverdags eller kos. Ta treningsøkten din til neste nivå, spreng dine personlige rekorder og ta treningen og stilen din til nye høyder – med lilla topper fra adidas er det ikke bare du som kan bli sprekere, men treningsantrekket ditt også.

Perfekt til trening og alle dagens gjøremål

Lilla topper fra adidas utgjør ikke bare det perfekte tilskudd til treningstøykolleksjonen din, men kan også være et stilfullt medlem av garderoben din ellers – hvem vil vel ikke være komfortabel og fasjonabel ikke bare under trening, men resten av dagen også? Litt farge slår aldri feil. Tilsett litt farge til tilværelsen med en lilla topp og bli inspirert til å ta fatt på alle dagens gjøremål og ærender i behagelig stil. La adidaslogoen, klassiske 3-Stripes og Trefoil-logoen gi deg selvtillit til å møte alt som kommer din vei, det være seg en høyintensiv treningsøkt, en runde rundt i byen, en tur på stranden eller rett og slett en behagelig og avslappende kveld hjemme. Frisk opp garderoben din med en allsidig lilla topp, og forbered deg på å ta verden med storm.