alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde topper

 
[6]

Røde tanktopper, røde topper eller røde ermeløse topper – valget er ditt

For trening på varme dager er det supert med en rød tanktopp eller en rød ermeløs topp. Røde topper er allsidige treningsplagg som nesten er et must i enhver atlets garderobe, og fargen rød gjør deg både synlig og sterk. Røde tanktopper og røde topper gir den lille ekstra energien på varme sommerdager.

Velg en rød tanktopp til varme dager

Stort sett er det bare fantasien som setter en stopper for bruksområdet til røde tanktopper og andre ermeløse topper, og er det varmt så passer de ekstra godt. Kanskje du tar en løpetur i marka for å kvitte deg med litt energi eller bare i nærområdet for å få dagens trim. Kanskje tar du en dag på stranden og spiller strandvolleyball med venner eller badminton med familien i hagen. De røde tanktoppene og de røde ermeløse toppene sitter fint på og kjennes godt mot huden når gradestokken kryper oppover. Materialet i toppene gjør at de ventilerer og holder deg tørr i varmen.

Røde tanktopper og ermeløse topper til å matche

Finn en underdel som matcher til den røde tanktoppen eller den røde ermeløse toppen. Det kan være en vid joggebukse, en smal golfbukse, en tettsittende tights eller bare en god treningsbukse. De fleste underdelene i sortimentet vårt passer til de røde tanktoppene eller de ermeløse toppene. Sett sammen en svart underdel eller en hvit underdel til det røde, og du har et helt antrekk. Er det varmt ute, ta en turshorts eller en shorts til, så har du et helt sett for varme sommerdager. Sjekk de forskjellige formene på tanktoppene og de ermeløse toppene, noen er løsere i snittet, noen sitter tettere inntil kroppen, mens noen har en lett A-form slik at de er tett på skuldrene men svinger seg utover og blir videre rundt magen. Ta den formen som du trives best i, enten du liker røde topper som er løse eller ettersittende.