alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tanktopper og ermeløst · Rosa

 
[23]

Sett farge på treningen med en rosa topp

adidas har en flere rosa topper for deg som motiveres av å sette farge på treningen. Stilige topper i forskjellige passformer som tettsittende, vide eller a-form, alt etter hva som passer best til deg. Trenger du enda mer støtte, finner du det i topper med kompresjon. Fuktkontrollerende som AEROREADY i resirkulert materiale gjør treningen komfortabel. Enten du gjør deg klar for yogatime, spinning eller har tenkt å jogge noen kilometer, så vil en rosa topp gi deg den stilen og gleden du ser etter.

Anvendelige rosa tanktopper og ermeløse topper

En rosa tanktopp eller ermeløs topp vil passe helt perfekt sammen med favoritten din av tights eller shorts. Du kan sette sammen en energirik treningsstil med rosa topper og treningsbukser i svart. Tettsittende tanktopper passer godt til en tights eller en shorts for en atletisk stil, eller løsere rosa topper sammen med løsere treningsbukser passer fint til en rolig yogatime. Store topper over strammere tights er også et behagelig alternativ.

Vinnerne eier løpet

adidas rosa topper for menn og kvinner er laget for at du skal trene selvsikkert og eie idretten din. Har du tenkt å løpe kilometer etter kilometer, så vil den rosa toppen din holde deg tørr gjennom det fuktkontrollerende materialet. Har du tenkt å gjøre 100 solhilsener etter hverandre, så vil en tettsittende rosa topp holde seg på plass når du står i "hunden som ser ned". Og har du tenkt deg i bokseringen, så vil en rosa ermeløs topp vise frem muskelspillet i overarmene dine på en fin måte. Toppene er laget for at du skal kjenne deg på topp når du eier idretten din og yte ditt beste. La treningen din drive deg videre med komfortable adidas rosa topper. Velg en favoritt mellom en mørkere og en lysere rosa. Med 3-Stripes er du på vei opp.