alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tanktopper og ermeløst · Svart

 
[74]
1 / 2
Sideav 2

La skuldrene synes med svarte tanktopper eller ermeløse overdeler

Du jobber hardt, og da er det jo ekstra moro å vise frem litt av resultatene. Enten du er på vei mot treningsmålene eller har krysset mållinjen og skal begynne på et nytt, kan du la skuldrene og armene få litt luft, og la noe av innsatsen din synes. Men det er ikke bare utseendet det handler om. Med svarte tanktopper og  ermeløse overdeler fra adidas har du full bevegelsesfrihet til øvelsene dine, enten du skal ut på sykkel, på tredemølle eller jobber med vekter og bevegelser over hodet. Dette er distraksjonsfrie plagg som alltid bør finnes i sekken eller performance-bagen din, og som raskt kommer til å bli favoritter hvis dette er første gang du gir dem en sjanse. Som vanlig har adidas fokus både på funksjon og stil, både i kolleksjonene fra Originals og de mer treningsfokuserte seriene.

Finn det sporty uttrykket ditt med en stilig, svart topp

Trening er en stor del av både hverdag og fritid for mange av oss, og da trenger vi utstyr og plagg som både jobber sammen med oss, og som holder stilen på plass. Med svarte tanktopper og ermeløse overdeler fra adidas har du noen av de beste designerne og moteskaperne i ryggen mens du jobber, som kolleksjoner fra blant annet Stella McCartney, og både Originals og Performance-kreasjoner å velge mellom. Materialene er alltid avanserte, enten det er ren bomull for komfortens skyld eller AEROREADY, Primeblue og Primeknit i fukttransporterende, luftige treningstopper. Nye kolleksjoner er alltid tilgjengelige, så du kan være sikker på at du har den rette, svarte toppen i garderoben når du skal sette kursen ut av døren og inn i treningsplanen din. Finn plagg i UNITEFIT, store størrelser eller vanlige størrelser, med mesh-detaljer og de kjente adidas-signaturene i Trefoil og 3-Stripes. Det er bare du som kan bestemme målet, men adidas er med deg med avanserte plagg og utstyr som hjelper deg dit.