alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Tanktopper og ermeløst · Svart

 
[76]
Adizero Engineered Singlet
Always Original Laced Tanktopp
Techfit treningsoverdel med branding-bånd og avkortet lengde
AEROREADY Made for Training Logo Graphic Racerback Tanktopp
Workout Front Rack Impact Tanktopp
Adicolor Contempo Tailored Tanktopp (unisex)
Training Tanktopp
HIIT Spin Training Tanktopp
Run Icons Running Muscle Tank
Future Icons Badge of Sport Tanktopp
Break The Norm Tanktopp
adidas by Stella McCartney Tanktopp
adidas by Stella McCartney Sportswear Logo Tanktopp
Always Original Laced Tanktopp (store størrelser)
adidas by Stella McCartney TruePurpose Tanktopp
LOUNGEWEAR Essentials Loose Logo Tanktopp
Thebe Magugu Tennis New York Y-Back Tanktopp
Adicolor Classics Tight Overdel
Future Icons Winners 3 tanktopp
Karlie Kloss x adidas Ribbed Tanktopp
Terrex Drynamo™ Sleeveless Baselayer Tanktopp
Adicolor Classics Trefoil Tanktopp
AEROREADY Designed 2 Move Logo Sport Tanktopp
Parley Adizero Run Tanktopp
TRAINICONS Tank Top
3G Speed Reversible Trøye
Tennis Y-Tanktopp
adidas by Stella McCartney TruePurpose Tanktopp
Parley Run Fast Running Tanktopp
365 Women in Power Tanktopp
adidas x Marimekko Train Icons Print Tanktopp
Yoga Studio Wrapped Rib Tanktopp
AEROREADY Designed 2 Move Sport Tanktopp (mammaklær)
adidas by Stella McCartney Maternity Tanktopp
Run Fast Running Graphic Tanktopp
N3XT L3V3L Prime Game Trøye
Parley Run for the Oceans Cropped Tanktopp
Five Ten Stealth Cat Graphic tanktopp
adidas AEROKNIT Training Seamless Cropped Tanktopp
Five Ten Primegreen Felsblock Tanktopp
Hyperglam Fitted Tank Top With Cutout Detail
HIIT 45 Seconds Crop Tanktopp
Terrex Drynamo™ Sleeveless Baselayer Tanktopp
1 / 2
Sideav 2

La skuldrene synes med svarte tanktopper eller ermeløse overdeler

Du jobber hardt, og da er det jo ekstra moro å vise frem litt av resultatene. Enten du er på vei mot treningsmålene eller har krysset mållinjen og skal begynne på et nytt, kan du la skuldrene og armene få litt luft, og la noe av innsatsen din synes. Men det er ikke bare utseendet det handler om. Med svarte tanktopper og  ermeløse overdeler fra adidas har du full bevegelsesfrihet til øvelsene dine, enten du skal ut på sykkel, på tredemølle eller jobber med vekter og bevegelser over hodet. Dette er distraksjonsfrie plagg som alltid bør finnes i sekken eller performance-bagen din, og som raskt kommer til å bli favoritter hvis dette er første gang du gir dem en sjanse. Som vanlig har adidas fokus både på funksjon og stil, både i kolleksjonene fra Originals og de mer treningsfokuserte seriene.

Finn det sporty uttrykket ditt med en stilig, svart topp

Trening er en stor del av både hverdag og fritid for mange av oss, og da trenger vi utstyr og plagg som både jobber sammen med oss, og som holder stilen på plass. Med svarte tanktopper og ermeløse overdeler fra adidas har du noen av de beste designerne og moteskaperne i ryggen mens du jobber, som kolleksjoner fra blant annet Stella McCartney, og både Originals og Performance-kreasjoner å velge mellom. Materialene er alltid avanserte, enten det er ren bomull for komfortens skyld eller AEROREADY, Primeblue og Primeknit i fukttransporterende, luftige treningstopper. Nye kolleksjoner er alltid tilgjengelige, så du kan være sikker på at du har den rette, svarte toppen i garderoben når du skal sette kursen ut av døren og inn i treningsplanen din. Finn plagg i UNITEFIT, store størrelser eller vanlige størrelser, med mesh-detaljer og de kjente adidas-signaturene i Trefoil og 3-Stripes. Det er bare du som kan bestemme målet, men adidas er med deg med avanserte plagg og utstyr som hjelper deg dit.