alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney vesker

 
[9]

Kom deg på trening i stil med Stella McCartney vesker

Det er ingen tvil om du er stilbevisst når du ankommer treningen med lekre Stella McCartney vesker, bager, magevesker eller ryggsekker. Ekte stil møter sport i de spennende kolleksjonene som er utviklet i samarbeid med den kjente motedesigneren Stella McCartney, og vi er stolte av å kunne presentere et stort og lekkert utvalg her i nettbutikken vår. Skal du på trening? Velg en super-praktisk sportsveske! Skal du på sightseeing? En mageveske er sikker i bruk. Skal du rocke en edgy streetwear-stil? Da passer omtrent alt av utvalget. Du kombinerer vesken med boots, skjørt, crop top og øreringer for å virkelig bli lagt merke til, samtidig som du toner det ned med jeans, sportsjakke og ryggsekk. Det beste med Stella McCartney vesker er at de kan brukes både på fest og i hverdagen, rett og slett fordi stilen er så edgy og spennende!

Få plass til alle tingene dine med en god Stella McCartney bag

Det hadde selvsagt ikke vært adidas om veskene ikke var like praktiske som de var lekre. Du kan stole på at dette råflotte tilbehøret har like råflotte egenskaper, for eksempel slitesterke materialer, robuste glidelåser og praktiske lommer som lar deg sortere tingene dine. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at du må tømme hele vesken på gaten for å finne frem til bilnøklene som ligger i bunn – simpelthen legg viktige småting i geniale sidelommer istedenfor. Enkelte modeller har dessuten skoposer som du kan ta ut, noe som passer bra for deg som ikke vil skitne til bagen din med møkkete løpesko eller fotballsko. Mange av veskene fås i ulike farger. Dersom du vil at vesken skal være et vågalt blikkfang, anbefaler vi å velge sterke farger. Foretrekker du tilbaketrukken eleganse, vil klassiske farger som sort være best for deg.