alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bikinitopper

 
[11]

Mote og sport i ett: Høytytende og superkule bikinitopper

Ikke bare er våre bikinitopper svært avanserte med eksepsjonelle egenskaper, men de har også et stilfullt og trendy design. Vi vet at det er viktig å både se bra ut og føle seg bra når du skal svømme, enten det er på stranden eller i svømmebassenget. Du kan for eksempel kjøpe bikinioverdeler med støtte, innsydde puter og et behagelig materiale som føles mykt ut mot huden. Velg gjerne modeller med UV-beskyttelse om du vet at du skal bruke den mye utendørs. Vi anbefaler klorresistente stoffer hvis du skal svømme mye i basseng, slik at bikini overdelen din holder seg fin så lenge som mulig. Klor kan nemlig forårsake slitasje. Hvis du ønsker å gjøre en innsats for miljøet, så bør du se etter bikinier som er laget av resirkulert polyester. Da er du med på å motvirke sløsing av ressurser.

Bikini overdeler med ulike typer stropper

Det er viktig å ha bikinitopper som føles behagelige ut når du bruker dem. Nettopp derfor finner du forskjellige typer stropper. Du kan for eksempel velge en sportsmodell med doble stropper som krysser hverandre på ryggen, eller du kan også velge klassiske, elastiske stropper som går over skulderen og rett ned på ryggen. Mange av våre modeller er svært allsidige, slik at du kan bruke de samme bikinioverdelene til svømmetrening, løping og annen trening på stranden, henge med venner og til å leke sammen med barna på badeland. Velg modeller med justerbare stropper og innebygde BH-skåler i ulike størrelser for å få så god passform som mulig. Du kan være sikker på at alt holder seg stødig på plass når du går med disse toppene – det spiller ingen rolle om du skal surfe, padle eller sole deg. Synes du at det er vanskelig å ta bikinitopper av og på deg? Ikke nå lenger – gå for en modell med glidelås foran for å gjøre påkledningen så enkel som mulig!