alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bikinitruser

 
[8]
Gjør deg klar for svømmeturen med behagelige bikinitruser. Her finner du flere ulike modeller som passer perfekt til svømmetrening, turer på stranden og avslappende dager i solsengen. Enten du foretrekker underdeler med høyt liv, den klassiske bikinitrusen eller shorts, har vi noe som garantert vil passe deg perfekt. Disse bikini-underdelene er laget av behagelige materialer, og byr på god passform, høy grad av komfort og stil. Med en av våre bikinitruser kan du fokusere på det viktigste, nemlig å slappe av og nyte tiden i og ved vannet. Og som en ekstra bonus passer de perfekt til våre bikinioverdeler. Mix og match forskjellige farger, mønstre og passformer for å finne det badetøyet som passer din aktive hverdag og din stil perfekt.

Sporty, feminine og stilige bikinitruser fra adidas

Det spiller ingen rolle om du skal i svømmehallen eller på stranden – det er viktig å ha badetøy av høy kvalitet som du også føler deg fin i. Mange foretrekker å velge en badedrakt eller et bikinisett, men vi elsker også å mikse og matche med ulike bikinitruser og -overdeler for å virkelig få frem den personlige stilen og identiteten. Hos adidas har vi et bredt utvalg av bikinitruser og bikini underdeler i ulike farger, fasonger og størrelser, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak i kolleksjonen vår.

Slik velger du riktig bikini underdeler

Mange syns det er ukomfortabelt å finne frem bikinien etter en lang vinter, og derfor er det ekstra viktig å ha en bikini man føler seg fin i. Vi i adidas elsker alle kropper, former og fasonger, og vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg vel. Ønsker du en bikinitruse som gir god beskyttelse og som holder seg på plass mens du løper, svømmer eller kaster deg etter en frisbee? Velg en bikiniunderdel med høyt liv og elastisk materiale. Vi har også en rekke varianter med lavt liv for de som foretrekker det. Velg blant ensfargede bikinitruser eller varianter med stilige dyreprint for å finne underdelene for deg.

Husk å vaske badetøyet riktig

For at dine bikinitruser og annet badetøy skal holde kvaliteten sin og være fine i lang tid, er det helt essensielt at du vedlikeholder dem riktig. Du bør skylle plaggene direkte etter du har badet, uansett om du har badet i klorbasseng eller saltvann. Unngå også solkremsøl. I likhet med klor og svette kan solkrem skade materialene. Dersom du har brukt bikinitrusen en hel dag, bør du vaske den. Husk å følge vaskeanvisningene, og vask på finvask i maskin eller for hånd. Du kan gjerne bruke vaskepose og skånsomt vaskemiddel for best resultat.