alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker til damer

 
[9]

Sporty og klassiske bomberjakker til dame

Bomberjakken har navnet og opprinnelsen sin fra første verdenskrig da franske "bombepiloter" tok i bruk lange flyverjakker i skinn som ble regnet som et varmt materiale. Det tok ikke lang tid før den amerikanske hæren oppdaget de smarte og funksjonelle jakkene, og de utviklet deretter sin egen versjon av jakken til bruk for sine piloter. De kalte disse jakkene for "bomber jackets", og de ble fort populære blant unge amerikanere etter å ha sett dem i kjente filmer. Det var særlig etter Tom Cruise brukte bomberjakken i den anerkjente filmen Top Gun i 1986 at man så en kraftig økning i jakkens popularitet. Hos adidas har vi en rekke bomberjakker til dame som er like stilige som de er komfortable, og vi er sikre på at du finner en variant som faller i smak i kolleksjonen vår.

Stilige bomberjakker til enhver anledning

Den ikoniske bomberjakken har i de siste årene gjort et etterlengtet comeback i moteverdenen, og vi ser den nå i motebildet de fleste steder i verden. Takket være den klassiske, korte utformingen og røffe snitt, passer denne jakken til det meste. Du kan for eksempel velge en moderne jakke med romslig passform og blankt fôr hvis du ser etter en klassisk og tidløs variant. Ser du etter en varm bomberjakke for komfort på kalde dager, kan du velge en polstret bomberjakke som er produsert i samarbeid med den kjente designeren Stella McCartney. Med et vann- og vindresistent design kan denne jakken brukes i alle værforhold.

Slik vasker du bomberjakken

Som med alle jakker, bør du først og fremst tørke av flekker og smuss med en våt klut. Dette er ofte tilstrekkelig for å rengjøre jakken, men i motsatt fall kan du følge vaskeinstruksjonene som står på plaggene. Dette innebærer som regel vasking på skånsomt vaskeprogram, samt å unngå bruk av tøymykner.