alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker · Damer · Svart

 
[12]

Finn din indre råtass med svarte bomberjakker til dame

Ingen kan stikke under stol at en svart bomberjakke til dame har en egen følelse. Den avkortede formen sørger for at de lagene du vil at skal synes, kan stikke seg frem, og enten du velger å stille med joggebukser, jeans og denim, chinos eller leggings, har du en jakke som ikke kommer i veien for å vise frem dem også. Bomberjakker styles etter et klassisk, vintage snitt som ble brukt av flygere, og det er der navnet kommer fra. Her er det massevis av detaljer i snitt, lommer og krager som både har dype røtter og som har blitt oppdatert til moderne funksjoner, som håndvarmerlommer og kanaler til ørepropper, ribbestrikkede krager i myke materialer og de som har ekstra varme med vatterte kamre. Uansett årstid finner du en svart bomberjakke til dame som passer humøret, og det som elementene måtte finne på å presentere deg med. Din nye favoritt er kanskje rett her?

Røffe uttrykk og myke innsider med en svart bomberjakke til kvinner

De som ser røffest ut på utsiden, er ofte de mykeste på innsiden. Sånn er det i alle fall med de svarte adidas-bomberjakkene til dame. Her finner du både tykke og tynne lag, med og uten fôr, til alle slags dager. Enten du er ute etter en tynnere skalljakke, en figursydd og fôret versjon eller en varsity-inspirert avkortet bomberjakke, har kolleksjonene fra adidas det du er ute etter. Det å bygge din egen stil og et eget uttrykk er den store gleden med mote, og når du kan blande inn plagg som disse svarte bomberjakkene, har du funksjon i tillegg. adidas fokuserer på sport og utøvere på alle nivåer, og sammen med innovativ design skal funksjon og følelse følge med. Bomberjakken passer like godt før og etter trening som på t-banen hjem fra byen, og for de som trenger litt ekstra varme langs pendlerruten.