alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bomberjakker · Menn

 
[14]

Vis frem atleten i en bomberjakke til menn

adidas bomberjakker til menn er tilgjengelige i både moderne og retro stil. Bomberjakkene er laget i et materiale i en lett vekt som likevel varmer og som isolerer på ekstra kalde dager. Vevd nylon i det ytterste laget gir bomberjakkene muligheten til å puste, men med en nesten sømløs jakke så klarer den likevel å holde deg varm. Enten er bomberjakkene vatterte eller fôret med tekstil av mesh slik at jakken holdes luftig.

Lettvekt gir komfort og mobilitet

En bomberjakke til menn stopper like ved midjen og gir deg plass til å bevege deg mer eller den kan vise frem den atletiske siden av deg. Finn en bomberjakke som passer til det du vil. Se etter detaljer i designet som ventileringshull for ventilering. Lettvekts jakkene er lette å pakke ned og ta med seg når du er på farten, og du kan lett finne den frem igjen når det blir kjølig. Den tar nesten ikke plass i bagasjen og kan lett få plass i en litt større lomme når det er for varmt ute til å ha den på. Slik holder du deg mobil litt lenger.

Ha den på deg i farten og ta trygt med tingene dine

Bomberjakker til menn har lommer med glidelås slik at du trygt kan ta med deg tingene dine i dem uten å miste dem. En glidelås i fronten vil pakke sammen jakken rundt deg og holde deg varm og tørr. Detaljer som hals, strikk i enden av ermene og fôr bak glidelåsen holder kjølig luft ute når du er på farten. Den vatterte polstringen isolerer og holder deg varm. Det er helt sikkert bomberjakkens behagelige form som holder den så populær at den gjerne kommer tilbake sesong etter sesong i kolleksjon etter kolleksjon. Sleng på deg en i farten og se selv.