alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Burgunder bukser

 
[28]
Shop Black Friday Sale
Pris
kr227 - kr3 999
2273999

Kule og trendy burgunder bukser som passer til alt

Du finner garantert noe som vil falle i smak i vårt utvalg av burgunder bukser, enten du leter etter en kul bukse som kan brukes til alt eller har et konkret ønske om en treningsbukse i burgunder. Hva med en treningstights i burgunder som passer perfekt både til hverdags og trening? Tightsen er laget i en blanding av resirkulert polyester og elastan for å holde deg tørr og komfortabel, samt vårt egenutviklede techfit-system som gir en perfekt passform og bidrar til en høy grad av bevegelsesfrihet. Dette kommer godt med uansett sport, enten det er løping, klatring eller yoga som står på menyen. Den praktiske mesh-lommen gjør det enkelt å ta med seg nøkler, mobil og annet på tur og den 360-graders kinetiske konstruksjonen sørger for perfekt støtte.

Ha det behagelig og føl deg fri

Alle våre lekre burgunder bukser er spesialdesignet og utformet for en aktiv livsstil, og dette gjelder både våre tights og joggebukser. Våre burgunder joggebukser er nyttige fordi de føles komfortable både under treningsøkten og i hverdagen. De er laget i en kombinasjon av bomull og polyester som effektivt absorberer fuktighet og holder deg varm, samtidig som buksene vil beskytte deg fra vind og kulde. Det elastiske livet med snor gjør at du kan bruke collegebuksene til trening som krever en stor grad av fleksibilitet og bøying. Du kan også stramme inn snoren ved behov for å oppnå en mer tettsittende passform.

Lager for å vare lengst mulig

Noe av det viktigste man gjør for å holde en treningstights eller joggebukse i god stand er å følge vaskeinstruksjonene som følger med plagget. Når det gjelder treningstights må de ikke blekes eller renses ettersom dette kan ødelegge den ytre membranen til plagget. Det anbefales å vaske plagget på lav temperatur, gjerne 30 grader.