alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bukser · Høy Midje

 
[367]
Essentials Cotton 3-Stripes Bukse (mammaklær)
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
Allover Print Cuffed Joggebukse
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights (store størrelser)
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Mission Victory Slim-Fit High-Waist Bukse
Mission Victory Regular Fit 7/8 Bukse
FARM Rio Training Essentials 7/8 Tights
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Yoga Essentials Print 7/8 Tights
Adicolor Essentials Tights
Own The Run 7/8 Running Leggings
Primeblue Relaxed Wide Leg Bukse
Winter Weight Pull-On Golf Bukse
Techfit 7/8 Tights
Optime Training 7/8 Tights
Techfit Long Tights
Allover Print Cuffed Joggebukse
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Adicolor Essentials+ Ribbed 7/8 Length Leggings
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights
FARM Rio Training 7/8 Tights (store størrelser)
Adizero Long Running Tights
LOUNGEWEAR Essentials High-Waisted Logo Leggings
Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Formotion Sculpt Tights
Optime Training Tights (store størrelser)
Mission Victory Slim-Fit High-Waist Bukse
Mission Victory Regular Fit 7/8 Bukse
Essentials Cotton 3-Stripes Bukse (mammaklær)
Optime AEROREADY Training 3-Stripes Tights
adidas by Stella McCartney TrueStrength Seamless Treningstights
Optime Training 7/8 Tights
Essentials High-Waisted Logo Leggings (store størrelser)
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
Techfit 7/8 Tights
Optime TrainIcons 7/8 Tights
adidas x Disney Daisy Duck Tights
Techfit 7/8 Tights
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running Tights
Straight Bukse
Techfit V-Shaped Elastic 7/8 Tights
Hyperglam High-Rise Long Tights
1 / 8
Sideav 8

Sporty bukser med high waist 

Vi har et spennende utvalg av tights og bukser med høy midje for aktive kvinner som ønsker en komfortabel passform. Vi har buksen du trenger, enten det er en bukse med høy midje til bruk på trening eller til hverdags. Med et høyt liv holdes alt på plass under alle bevegelser, enten du løper, trener styrke eller tøyer ut. Vi har et spennende utvalg av bukser med high waist i mange forskjellige farger, passformer og størrelser. I vårt utvalg finner du bukser både med og uten lommer og bukser med trykk, 3-Stripes og logoer. De fleste av våre bukser med high waist har elastisk liv og noen har strammesnorer eller stropper i midjen. Bruk av snorer og stropper lar deg tilpasse buksen til din egen, personlige stil. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne din favoritt. 

Behagelige treningsbukser for alle sesonger 

Vi har joggebukser med høy midje for alle sesonger. I vårt utvalg finner du bukser som er laget med teknologier som tar vare på din komfort, både gjennom varme sommerdager og kalde vinterdager. Dersom du trenger bukser med high waist til vinteren, anbefaler vi enten en overtrekksbukse, eller en foret bukse som er merket med COLD.RDY. Denne teknologien holder deg varm, komfortabel og tørr gjennom treningsøkten. Skulle du ønske en bukse med høy midje når solen står høyt, anbefaler vi å finne en som er merket med HEAT.RDY. Bukser med denne teknologien sørger for at du kan yte maksimalt under treningen med luftige og pustende materialer.

Vedlikehold av idrettsbukser 

Vi ønsker at du skal beholde favorittbuksen din så lenge som mulig. Derfor er det viktig at du leser lappen med vaskeanvisning i buksen din. Vaskeanvisninger kan variere fra bukse til bukse, men som regel skal treningsbukser vrenges før vask og vaskes med lignende farger på et skånsomt program.