alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde bukser

 
[17]

Barske og stilsikre røde bukser til den moderne mannen

Det er få plagg som er en like viktig del av vår moderne arv enn den røde treningsbuksen med velkjente detaljer som 3-Stripes design og den smale passformen. Utviklet for en aktiv livsstil med sine praktiske sidelommer, komfortable passform og myke bomull er våre røde bukser til menn en sikker vinner for den som vil føle seg komfortabel både på og utenfor treningsfeltet. Det elastiske livet med snor gjør det mulig å enkelt regulere passformen for en behagelig fit, samtidig som at kombinasjonen av interlock bestående av polyester av bomull gir den perfekte balansen mellom trening og casualwear. Den slanke passformen gir en flatterende profil og de store glidelåslommene foran bidrar til at du har masse plass til oppbevaring av verdigjenstander som mobil eller nøkler. Videre sørger de smale benene for en tidløs look som også blir komplimentert av de ribbestrikkede kantene som gir hele plagget en unik identitet.

En ikonisk rød bukse som kombinerer det beste fra alle verdener

Våre røde bukser til menn er mer enn den tradisjonelle joggebuksen ved at den kombinerer det beste fra flere ulike verdener. Med sitt slanke og moderne snitt er våre røde bukser både smidig som en chinos eller denim, samtidig som den har komforten til en klassisk joggebukse. En perfekt blanding av polyester og bomull sørger for en slitesterk miks som er det som trengs for alle som ønsker en solid bukse som tåler hard trening og har behov for fleksibilitet. En perfekt bukse for klatrere, turnere eller fotballspillere som vil ha en bukse som sitter godt, men har sportslige egenskaper. Videre sørger det elegante elastiske livet med snor for en smart måte å regulere passformen på, slik at du kan tilpasse buksene til ditt bruk.

De ultimate buksene som fungerer overalt uansett vær og situasjon

Ved hjelp av et moderne og elegante snitt, samt klassiske detaljer, kan våre røde bukser like fint brukes på jobb som på vei til trening eller på trening. Kombinerer disse buksene med et par klassisk hvite sneakers og en kul grå eller marineblå hettegenser for en virkelig kul look. Vi anbefaler at man maksimalt vasker buksene på 30 grader, samt at man unngår blekemidler og rens.