alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette dunjakker

 
[31]

Behagelige og lette dunjakker fra adidas

I Norge er vi så heldige å ha alle fire årstidene, og dette innebærer at vi må ha ulike klær for de forskjellige sesongene og værforholdene. Det gjelder spesielt for ytterklær, ettersom sommerjakker har helt andre egenskaper og funksjoner enn vinterjakker. De fleste nordmenn har en eller flere deilige dunjakker hengende i garderoben, og det finnes en rekke ulike varianter og utforminger av disse. På de aller kaldeste dagene er en varm og stor dunjakke perfekt for å holde varmen, mens i overgangssesongene kan lette dunjakker være gunstig. Disse er lune og gode uten å være for varme, og de er perfekte å bruke på høsten og milde vinterdager. Bruk ull eller fleece under dem når temperaturen kryper under null, eller kombiner dem med tynnere plagg på varme dager.

Omfattende utvalg av råstilige og lette dunjakker

Hos adidas finner du et bredt utvalg av lette boblejakker til både herre og dame i ulike passformer, størrelser og farger. Her kan du for eksempel velge en klassisk svart dunjakke som passer for alle sesonger og anledninger. Denne dunjakken gir lett beskyttelse mot kaldt vær, og den kan enkelt pakkes ned. Dunet sørger for enestående varme, og den sømløse konstruksjonen gir suveren beskyttelse mot vær og vind. Ser du etter en hybridjakke med dunisolering i kjernen og strikkede ermer for bevegelsesfrihet? Velg en variant med -dunkamre vevd inn i materialet uten å bruke ekstra tråd. Dette fører til bedre beskyttelse mot vann og vinn, mens det slitesterke og vannavvisende belegget motvirker fuktighet.

Slik vedlikeholder du dunjakker

Som en hovedregel bør man unngå å vaske dunjakker for ofte, men heller tørke av flekker og smuss når de dukker opp. Dersom den trenger en vask, er det viktig at du bruker mildt og miljøvennlig vaskemiddel og unngår tøymykner for å bevare det vannavstøtende belegget på dunjakken. Vask jakkene separat, og tørk den i tørketrommel på lav varme i minimum fire timer. Legg gjerne to tennisballer i tørketrommelen for å sikre god fordeling av dunet.