alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svart dunjakke

 
[29]

Møt vinteren beredt i en svart dunjakke

Enten du liker at gradestokken kryper nedover eller ikke, så er det godt å være forberedt på kulden. Med de svarte dunjakkene fra adidas er du alltid klar for kaldt vær og du holder deg varm. Svart dunjakke fra adidas er laget av et lett, vevd materiale som gjør at også dunjakken er lett. Men selv om den kjennes lett, så holder den deg varm og isolerer mot kulden.

Vær aktiv i kulden også

Med en svart dunjakke fra adidas kan du holde deg aktiv utendørs om vinteren også. Denne lette isoleringen mot kulden sammen med et design med mindre sømmer gjør at dunjakken beskytter godt mot vær og vind. For å få til dette har adidias vevd stabile Contextbaffles-dunkamre inn i materialet på dunjakkene. Dette kjenner du med en gang du tar på deg dunjakken. Dermed er ikke været en unnskyldning for å ikke holde seg aktiv i vinter.

Hold deg tørr og varm i duskregn

De svarte dunjakkene har en slitesterk, vannavvisende overflate, og de holder deg derfor tørr i lett regn. Overflaten og mindre sømmer bidrar til at dunjakkene holder deg tørr lenger i vått vær.

Svart passer til alt

Ikke bare holder de svarte dunjakkene deg varm og tørr i alle årstider, de passer til de fleste anledninger. Enten du skal stå ned alpinbakken eller du skal på gåtur i byen, så glir en svart dunjakke inn. Og ikke bare blir det nesten aldri feil å ha på en svart dunjakke, men du kan også kombinere den med det meste. Enten du har en alpinbukse i en knall farge eller du går med jeans, så passer det med en svart dunjakke. Ja, en svart dunjakke passer også veldig fint til dress. Kort sagt, så passer en svart dunjakke til den sporty, den avslappede og den stilige.