alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleecejakker for damer

 
[30]

Varme og sporty fleecejakker for damer: Et must i garderoben!

Vi tør å påstå at en myk og deilig fleecejakke er et must for aktive damer som liker å komme seg ut i naturen året rundt. Fleecejakker for damer er allsidige plagg som kan brukes alene eller i kombinasjon med en god skalljakke eller regnjakke. De fås i varierende tykkelse, alt etter hvordan de skal brukes. En tynn fleecejakke er for eksempel genialt å ha på seg når du skal ut å stå på ski, gå deg en tur i fjellet eller for å få litt ekstra varme på kjølige sommerkvelder mens du sitter ute og koser deg i solnedgangen. Feminine snitt kombineres med sporty detaljer for å skape en god blanding mellom mote og komfort.

Fleece jakker til ulike anledninger

Vi anbefaler at du tenker over hva du skal bruke jakken til før du kjøper. Du kan for eksempel kjøpe isolerte fleecejakker som er utviklet for å takle tøft klima og svært kalde temperaturer. En lett og myk fleece jakke med lommer passer derimot ypperlig i hverdagen, og du får god plass til småting i lommene dine. Du trenger derfor ikke å bruke veske kun for å få med deg mobiltelefon og nøkler.

Hvordan style en fleecejakke

Hvis du vil ha en jakke som skiller seg litt ut i mengden, hvorfor ikke velge en fleecejakke med samme snitt som bomberjakker? Disse har en kort lengde og den karakteristiske bomberkragen, og du kommer nok til å føle deg like fin som du føler deg komfortabel. Disse jakkene kan styles opp i hverdagen ved å bruke dem med skjørt, boots and en enkel singlet. Hvis du skal på fest, kan du i tillegg bruke store smykker, et par øreringer og ta på deg leppestift. Mer skal det ikke til for å skape sporty eleganse!