alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fleecejakker for herre

 
[69]
1 / 2
Sideav 2

Sporty og funksjonelle fleecejakker for herre av topp kvalitet

adidas fleecejakker for herre er et elsket og yndet plagg med mange gode egenskaper, perfekt for alle som liker å holde seg aktive og vil komme seg ut året rundt. Det som er så flott med denne anvendelige jakken er at den kan brukes for seg selv eller som et mellomlag under skalljakken. Blir du for varm, kan du enkelt regulere temperaturen ved å ta av deg et eller flere lag med bekledning. En god herre fleecejakke kan derfor brukes året rundt ved å variere resten av antrekket. På vår- og høstdager er det deilig med kun en varmende fleece jakke for herre over skuldrene. Jakkene fås i ulike modeller, tykkelser og varianter.

Forskjellige typer herre fleecejakker

Vi anbefaler for eksempel en isolert jakke som består av både fleece og dun på de kaldeste dagene. Sidepanelene gir deg god bevegelsesfrihet, og disse jakkene er derfor gode å trene i. Velg lette fleecejakker for å bruke dem lagvis, gjerne med en hette som du kan trekke over deg når det begynner å regne. Mange av våre lette fleecejakker for herre er utviklet med stretch i fire retninger og med gode pustende egenskaper, perfekt til neste gang du skal i fjellet. Jakkene fås også i forskjellig passform. Tettsittende modeller med stretch er bra til trening, mens løse varianter er fine å ha til fritidsbruk.

Ta godt vare på din nye fleece jakke for herre

Hvordan vasker man egentlig fleece? Svaret er at du vasker den på lave temperaturer for å ta godt vare på materialet.Det er viktig å følge vaskeanbefalingene for at jakken skal holde seg like fin i sesong etter sesong. Dersom jakken bare får enkelte flekker på seg, kan du unngå unødvendig slitasje ved å tørke dem av med en våt klut.