alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle joggesko for dame

 
[79]
Gazelle Sko HvitGazelle Sko Hvit

Gazelle Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Hev stilen med adidas Gazelle for dame

Den superpopulære skoen adidas Gazelle så dagens lys allerede på 60-tallet og kan med god grunn kalles en klassiker. Da den først ble lansert var det som en treningssko, men siden nylanseringen på 90-tallet har skoen vært et must for den sporty og retro hverdagsstilen. Det er ganske enkelt et resultat av et møte mellom sport og gatemote, og det har vist seg å være en perfekt kombinasjon. Skoen har holdt på den enkle og stilrene looken, men kommer i dag i et enda større utvalg av farger og materialer. Fra duse og diskrete farger til sterke gladfarger – vi har garantert et par som passer din stil.

En reintrodusering av 90-tallsfavoritten

Gazelle har nesten ikke forandret seg i utseende siden 60-tallet, men det har selvfølgelig vært noen oppdateringer opp gjennom årene. Dagens store utvalg av adidas Gazelle for dame er en reintrodusering av 90-tallsversjonen, og den kommer i kvalitetsmaterialer som skinn og semsket skinn. Vi har selvfølgelig beholdt den lave konstruksjonen, de elegante linjene og den karakteristiske gummisålen som virkelig setter prikken over i-en på det tidløse designet. Skoen føles lett og god på foten, og en OrthoLite®-innleggssåle sørger for enestående komfort og ytelse. Det er ikke uten grunn at skoen holder på den enorme populariteten.

En moderne vri på en klassiker

Selv om det ikke har vært behov for å endre selve designet og proporsjonene i særlig stor grad, kan vi i dag tilby et større utvalg av materialer og ikke minst nye spreke farger som vil passe perfekt inn i den tidsriktige garderoben din. Med de ikoniske 3-Stripes, kontrastfarget hælstykke og en "Gazelle"-logo har du en retrosko som aldri vil gå av moten. Sjekk ut det store utvalget av adidas Gazelle for dame, og la deg friste av de mange fantastiske fargene.