alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle · Hvit

 
[7]

Hvit Gazelle: Finesse til tåspissene

Hvit gazelle er en atletisk hverdagssko fra adidas som siden 1960-tallet har blitt beundret for sin selvsikre stil. De rene, fokuserte linjene gir et eksklusivt preg som har forført idrettsfolk og urbane byløver i alle aldre, og som burde være fast inventar i enhvers garderobe. Merkevaregiganten adidas har lansert retroversjoner av sine gamle gazelle-modeller og introduserer med det den gamle slageren for en helt ny generasjon. Her snakker vi om et verdensberømt stilikon av første klasse.

Hvit gazelle behøver ikke å drive med selvskryt

Skoen har et ydmykt ytre uten noe jåleri. Men tro ikke av den grunn at dette er et primitivt design. Den er helhvit, men enkelte modeller er subtilt preget av fargeskimrende detaljer. 3-Stripes får sin vante hovedplassering langs sidene, mens Trefoil-logoen er subtilt vevd inn i hælkappen og på tungen. Her snakker vi finesse i alle ledd. Legg spesielt merke til modellen som er inspirert av kvinnelige volleyballspillere der 3-Stripes har fått en delikat og iøyefallende rødfarge. Skoen med overdel i skinn, enkelte modeller også i fullnarvet skinn, og kan også bestilles med syntetisk fôr på innsiden. Yttersålen er laget av gummi med fordypninger slik at foten sitter støtt. Enten man bor i by og liker å slentre gatelangs, eller holder til på landet, vil hvit gazelle være et ypperlig valg av fottøy.

Lei av å gjøre bomkjøp? Hva med en ekte klassiker??

Hvis du liker enkle, klassiske kvalitetssko er hvit gazelle en helgardering. Skoen er rimelig, lett og delikat med sitt myke skinn. Den dempende undersålen gjør at man kommer seg behagelig frem på alle underlag, og fôret innvendig isolerer mot kulde på kalde høst- og vinterdager. Grip sjansen og gå for nyutgivelsene fra 1991- eller 1960-tallet, i originale farger og design, og la deg inspirere av denne ikoniske skoen fra adidas.