alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle for herre

 
[65]
Gazelle Sko BlåGazelle Sko Blå

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko RosaGazelle Sko Rosa

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko HvitGazelle Sko Hvit

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko BurgendurGazelle Sko Burgendur

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko BlåGazelle Sko Blå

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko GrønnGazelle Sko Grønn

Gazelle Sko

Originals

Gazelle Sko RødGazelle Sko Rød

Gazelle Sko

Originals

1 / 2
Sideav 2

Klassiske tennissko med moderne tilnærming: adidas Gazelle for herre

adidas Gazelle for herre er en tennissko som har en lang og imponerende historie. Skoen så dagens lys tilbake på 60-tallet. Dette var faktisk den første treningsskoen som ble laget i semsket skinn, og de første modellene var derfor ganske banebrytende på 60-tallet. Det gjorde at skoen ble både mykere og smidigere enn skinnskoene som vanligvis ble brukt til idrett. Nå for tiden brukes adidas Gazelle hovedsakelig til fritid og fest. 90-talls modellene ble trykket til moteverdenens bryst da hip hop artister begynte å bruke denne typen sko, og dagens varianter er en moderne tolkning av disse.

Ta godt vare på din nye herre Gazelle joggesko

Skoene har et lett gjenkjennelig utseende, takket være en tidløs silhuett. Profilen er lav, tåen er T-formet og linjene er elegante. De fleste av modellene lages av myke og holdbare materialer som overdeler i semsket skinn og koppsåler av gummi. Det som derimot kan variere, er valget av farger og mønstre. Du bør velge den varianten av adidas Gazelle for herre som matcher din personlighet best og er enklest for deg å tilpasse til garderoben din. Eller kanskje du har lyst å prøve noe helt nytt? Enkle farger passer til det aller meste, mens sterke farger gjerne bør matche eller komplementere andre elementer i antrekket ditt. Uansett hva du velger, sklir en herre Gazelle joggesko sømløst inn i garderoben til stilbevisste menn med sans for både det sporty og det urbane.

Herre adidas Gazelle: Hvilken bør jeg velge?

Vi anbefaler at du impregnerer skoen før bruk, og deretter re-impregnerer dem på regelmessig basis. Det kan også lønne seg å tørke av smuss og vaske vekk flekker med en klut etter hvert som de blir skitne, fremfor å vente til den trenger en real vask. I så fall bidrar du til at skoen bevarer sitt nye og friske utseende lengst mulig.