alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle · Svart

 
[10]

Gazelle i svart for alle personligheter

Da Gazelle-skoen først kom på markedet for mer enn fem tiår siden, utfordret de grensene på farger når det gjaldt treningssko. Men ikke undervurder svart når du skal piffe opp antrekket. Vårt utvalg av svarte Gazelle hedrer sitt opphav med sin anerkjente silhuett og "T-tå" overlegg. Selv om den er trofast til samme design-DNA, gjør ulike former, proporsjoner og kombinasjoner av materialer at hvert produkt har sitt eget preg og personlighet som vil matche din. Uansett om du ønsker en dristig, minimalistisk, vintage eller avslappet utførelse, har vi en sko som vil være i harmoni med din stil. Om du vil holde deg til den autentiske retrostilen, vil du kanskje gå for et alternativ med tykk gummisåle eller semsket overdel. adidas’ ikoniske serraterte 3-Stripes signatur er alltid fin og klassisk i kontrast, mens svart-på-svart vil gi deg et mer moderne og sofistikert uttrykk. Ellers gir en nubuck eller glatt lærkonstruksjon et elegant og diskret løft til antrekket ditt. Om du trenger litt ekstra ytelse vil OrthoLite®-innleggssålen bære deg behagelig fra morgen til kveld. Vi tilbyr noe til kvinner og menn, men også noe til de små. Lukking med borrelås hjelper små føtter fort ut av døren og til lekeplassen.

Se en legende i nytt lys

Siden dens første opptreden på den profesjonelle fotballscenen har Gazelle-skoen blitt utviklet til en legende blandt gatesmarte klær. Gazelle i svart får deg til å se den ikoniske skoen i nytt lys. Svart passer ikke bare med mye i garderoben men det gir deg også mer frihet til anvendelse. Denne fleksibiliteten er ideelt for de som ønsker en enklere overgang i den travle hverdagen. Nå kan du gå i de samme skoene fra skolen til jobb til skatepark og til dansegulv, uten at det går på bekostning av hverken komforten eller ditt image.