alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå gensere for menn

 
[24]

Grå gensere for menn er tilbake med stil

En grå sweatshirt for herre er en klassiker som nå er tilbake for fullt. Være seg for en myk og behagelig avslappende følelse, eller for å holde seg varm på treningsstudio eller mellom øktene: det er vanskelig å gå feil med en grå genser for ham.

Komfortabelt og anvendelig

Grå herre sweatshirts er mer enn bare superbehagelige, de er også praktiske. adidas er merket for den sporty, og vi kjenner idrettens krav. Her får du et komfortabelt utvalg av gensere med mykt collegestoff, eller om du vil være ekstra sikker på å holde varmen, fleece. Skulle du trenge noe som holder deg tørr, bør du se etter en grå genser for menn med fuktkontroll. Uansett hvilken grå herregenser du går for, finner du her en passform for deg og din idrett, sammen med de materialer du behøver for komfort og ytelse. adidas sine ulike grå sweatshirts for herre er ment å komplementere din stil og din trening. Med en uslåelig kombinasjon av komfort og bevegelsesfrihet er du klar for å møte utfordringene, med stil.

Grå sweatshirts til den moteriktige mannen

Det er ikke bare kvalitet og effekt som er på topp, også stilen ivaretas med den nå nærmest ikoniske grå genseren for menn. Om du går for en mer avslappet stil og genser, eller en mer spisset og atletisk form i genser og uttrykk, finner du den du behøver for å komplementere ditt antrekk og hverdag her. Finn blant adidas grå sweatshirts for herrer en genser som passer deg og ditt gemytt, og la deg pryde med en klassisk 3-Stripes, eller Trefoil, grafikk. adidas er merket som kombinerer den ypperste  design, kvalitet og stil i en pakke som passer perfekt til idrettsutøveren med sans for å se like bra ut som han yter.