alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Landhockeykøller

 
[9]

Landhockeykøller av høy kvalitet

Landhockey er en sport som minner om en blanding mellom hockey og innebandy. Sporten spilles utendørs mellom to lag, og køllene som brukes kan på mange måter minne om bandykøller. Hensikten med spillet er å score flest mål ved å slå ballen inn i målburet til motparten. For å lykkes i landhockey er det viktig å ha det rette utstyret på plass. Dette innebærer som regel en vanlig fotball-eller treningsdrakt for spillerne og beskyttelsesutstyr for målvakten. Noe av det viktigste er kanskje å ha gode landhockeykøller som er tilpasset spillestilen din og som gjør det enkelt å ha kontroll over ballen. Hos adidas finner du alt du trenger for en vellykket landhockeyøkt, uansett hvilket nivå du spiller på.

Bredt utvalg av landhockeykøller fra adidas

Hos adidas har vi en rekke landhockeykøller som garantert vil bidra til å heve nivået ditt på banen. Vi har alt fra lette køller til tyngre hockeykøller, og vi er sikre på at du finner noe som faller i smak hos oss. Er du spilleren som ønsker å kontrollere kampen? Velg en kølle i karbonfiber som lar deg sende kraften til hvert slag. Køllen er slitesterk, sterk og konsekvent, samtidig som den har en ekstra lav profil med Pure Control-hode som holder ballen under kontroll. Ser du etter en landhockekølle med medium profil? Ei banen med en trapesformet kølle av karbonfiber som bidrar til nøyaktighet i både pasninger og skudd. Foretrekker du køller med ekstra lav bøy? Gå for en variant med høy karbonprosent som er ideell for spillere på elitenivå. Denne køllen er designet for en konsekvent vekt og solid følelse med lav profil for lange overheads og drag flicks. Våre landhockeykøller kommer også i en rekke ulike utforminger og farger, slik at du enkelt kan finne en variant som passer til din personlige stil. Ser du etter en tidløs og klassisk kølle i hvitt eller svart? Velg en stilig sølvfarget variant med klassiske 3-Stripes i hvitt. Ønsker du å skille deg litt mer ut? Gå for en med gullfargede 3-Stripes for å virkelig imponere.