adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

HOME OF CLASSICS · Menn

 
[11]

Home of Classics til menn

Home of Classics-kolleksjonen feirer 50 års med skohåndverk i verdensklasse med minimalistiske nytolkninger av adidas’ mest innflytelsesrike og populære design, deriblant favoritter som Stan Smith, Super Court og Continental 80 samt Superstar, Nizza og A. R. Trainer. Ta en titt på utvalget ikoniske sko, og finn dine favoritter fra Home of Classics til menn.

Stan Smith – en moderne oppdatering av en ikonisk klassiker

Blant adidas’ mest populære produkter – ikke bare innen utvalget av Home of Classics til menn, men også ellers – finner du den ikoniske tennisskoen Stan Smith, inspirert av tennislegenden med samme navn. Den aller første varianten kom på banen i 1971, men er i senere tid oppdatert til å matche moderne krav og stiler – med oppdaterte tekniske spesifikasjoner og kule detaljer som transformerer tennisskoen til en kul gatesko som kan brukes til alt.

Superstar – en klassisk basketsko med den ikoniske skalltåen

Som den første lave skinnskoen til basketball kom den første Superstar-utgaven allerede i 1969, og har siden den gang tiltrukket seg blikk på grunn av sin ikoniske utforming med rillet skalltå i gummi, tykke gummisåle og klassiske design med 3-Stripes og nedtonede farger. Blant utvalget Home of Classics til menn finner du Superstar 80s-modellen, som er inspirert av 80-tallets Superstar-design, med en overdel i glatt skinn og klassisk hvit utforming. Også Superstar Foundation hyller det klassiske designet – en annen allsidig modell av den ikoniske basketskoen som aldri går ut på dato.

Continental 80 – en stilren tennissko i 80-tallsstil

80-tallet er tilbake i en moderne og oppdatert drakt med adidas Continental 80 – en klassisk og stilren sneaker som aldri ble glemt i arkivene. Velg mellom 80-tallets myke pasteller og mer utforskende design med glatte tekstiler, knallfarger og borrelåsutforming, eller mer enkle utgaver i hvitt og få detaljer. Skoene har splittet koppsåle i gummi og et mykt fôr i college-stoff, samt en overdel i fullnarvet skinn.