alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Burgunder jakker

 
[33]
Terrex Techrock Gore-Tex Pro Jakke
Terrex Fastr GORE-TEX Regnjakke
Agravic 3L Jakke
Techrock Flooce Wind Hooded Jakke
1/4-Zip Fleece Jakke
Terrex Multi Primegreen Full-Zip Fleece Jakke
Polar Fleece jakke
Polar Fleece jakke (store størrelser)
COLD.RDY 1/4-Zip Pullover
Terrex Multi Vindjakke
COLD.RDY Jakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsoverdel (store størrelser)
Arsenal Tiro 21 Anthem Jakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Treningsjakke
Adicolor Split Trefoil Treningsjakke
Tiro Treningsjakke
Arsenal Anthem Jakke
Arsenal Anthem Jakke
adidas x Classic LEGO® Bricks Half-Zip Warm Jakke
Essentials Insulated Hooded Jakke
Techrock Flooce Wind Hooded Jakke
Terrex Tech Flooce Hiking Fleece
Frostguard Full-Zip Jakke
adidas Z.N.E. Padded Jakke
Arsenal Teamgeist Woven Jakke
The COLD.RDY Trackstand Sykkeljakke
Helionic Iridescent Relaxed Jakke

Burgunder jakker med sofisitikerte materialer og smarte løsninger

Hvis du liker praktiske jakker, så har vi et produkt som kan passe perfekt til deg. Hva med en jakke som er designet for maksimal fleksibilitet og inneholder to jakker i ett. Denne jakken er både en burgunder dunjakke med hette som beskytter deg fra kulde og elementene, samtidig som at den kan bli forvandlet til en dunvest når været krever det. Dette er veldig praktisk når du driver med utendørs idrett som skikjøring eller snowboard. Glidelåsen med stormklaffer sørger for at du er beskyttet i krevende vær, og innerforet som er laget av 100% resirkulert nylon vil garantert holde deg varm på selv de kaldeste dagene. Vesten er laget i enkeltvevd polyester for komfort og en lett følelse. Det gjør den til et utmerket valg for alle som trener aktivt utendørs i kaldt vær, enten det er ski eller andre typer vintersport. Denne jakken i burgunder kommer fullt utstyrt med flere praktiske lommer foran og på innsiden. Videre har denne jakken også justerbare ermer, liv og kant med strikk for en kul og varmende effekt.

Eksklusive og elegante burgunder jakker

En burgunder jakke er en investering grunnet sin elegante fremtoning og tidløse farge. Hos adidas har vi nå tilgjengelig et stort utvalg av forskjellige jakker i burgunder, enten du er på utkikk etter en lett dunjakke eller en avslappet vindjakke som vil passe fint hele året. Vi har også flere turjakker i burgunder som vil se godt ut både på fjellet eller i skogen.

Ta vare på dine stilige plagg med våre smarte tips

Hos adidas er vi opptatt av bærekraft og at produktene skal vare lengst mulig. Vi anbefaler deg å vaske dunjakken på lav temperatur, ikke mer enn 30 grader. Denne jakken bør heller ikke renses, strykes og tørketrommel bør heller ikke benyttes, ettersom det kan skade membranen på jakken. Videre er det viktig å vaske jakken separat, slik at fargen ikke smitter over på andre plagg.