alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Burgunder jakker

 
[45]

Burgunder jakker med sofisitikerte materialer og smarte løsninger

Hvis du liker praktiske jakker, så har vi et produkt som kan passe perfekt til deg. Hva med en jakke som er designet for maksimal fleksibilitet og inneholder to jakker i ett. Denne jakken er både en burgunder dunjakke med hette som beskytter deg fra kulde og elementene, samtidig som at den kan bli forvandlet til en dunvest når været krever det. Dette er veldig praktisk når du driver med utendørs idrett som skikjøring eller snowboard. Glidelåsen med stormklaffer sørger for at du er beskyttet i krevende vær, og innerforet som er laget av 100% resirkulert nylon vil garantert holde deg varm på selv de kaldeste dagene. Vesten er laget i enkeltvevd polyester for komfort og en lett følelse. Det gjør den til et utmerket valg for alle som trener aktivt utendørs i kaldt vær, enten det er ski eller andre typer vintersport. Denne jakken i burgunder kommer fullt utstyrt med flere praktiske lommer foran og på innsiden. Videre har denne jakken også justerbare ermer, liv og kant med strikk for en kul og varmende effekt.

Eksklusive og elegante burgunder jakker

En burgunder jakke er en investering grunnet sin elegante fremtoning og tidløse farge. Hos adidas har vi nå tilgjengelig et stort utvalg av forskjellige jakker i burgunder, enten du er på utkikk etter en lett dunjakke eller en avslappet vindjakke som vil passe fint hele året. Vi har også flere turjakker i burgunder som vil se godt ut både på fjellet eller i skogen.

Ta vare på dine stilige plagg med våre smarte tips

Hos adidas er vi opptatt av bærekraft og at produktene skal vare lengst mulig. Vi anbefaler deg å vaske dunjakken på lav temperatur, ikke mer enn 30 grader. Denne jakken bør heller ikke renses, strykes og tørketrommel bør heller ikke benyttes, ettersom det kan skade membranen på jakken. Videre er det viktig å vaske jakken separat, slik at fargen ikke smitter over på andre plagg.