alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Beige jakke

 
[17]

En versatil og spennende beige jakke som kan brukes overalt

Enten du trenger en tøff og anvendelig jakke i beige som holder godt på varmen, eller har behov for et lettere alternativ til lange sommernetter, har vi noe for enhver smak. Et godt utgangspunkt kan være vår spennende beige jakke til menn med avansert isolasjon som er basert på syntetiske materialer av ypperste kvalitet. Videre vil du finne et solid ytter- og innerfor som består av 100% resirkulert polyester for en behagelig og lun følelse mot kroppen. De store slip-in lommene med trykknapper gir deg plassen du trenger til hverdags og trening, slik at det er enkelt å oppbevare gjenstander som mobil eller nøkler. Videre finner du elastiske mansjetter og hettekanter som gir denne jakken et klassisk og raffinert uttrykk. I tillegg benytter denne jakken seg av adidas sitt egenutviklede Primegreen som er betegnelsen på våre mest avanserte resirkulerte materialer.

Spennende, moderne og teknologisk nytenkende materialer for den komplette jakken

Våre beige jakker til menn med syntetisk isolasjon er det perfekte valget for den kvalitets- og idrettsbevisste mannen, som trenger en jakke som effektivt blokkerer ut vær og vind. Bruken av syntetisk isolasjon gir en bedre opplevelse ved svært kaldt vær og forhindrer at vind sniker seg inn på kroppen ved aktiviteter som skikjøring eller golfspilling. De praktiske slip-in lommene kan brukes til å holde varmen utendørs eller de er supre til oppbevaring ved trening.

En beige jakke er det perfekte valget for en klassisk og elegant stil

Enten du står på golfbanen, sykler på vei til jobb eller er ute i parken med venner vil en beige jakke fra adidas være et utmerket valg til daglige aktiviteter. Kombiner din beige jakke med et par sorte sko, joggebukser og en enkel t-skjorte for en klassisk og tidløs look. Det er mulig å vaske din jakke på et kaldt program, maksimalt 30 grader. Videre anbefaler vi at du holder deg unna rensing og blekemidler for best effekt.