alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Brune jakker til menn

 
[27]

Fullfør ethvert antrekk med brune jakker til menn

Du merker det i lufta. Kaldere tider er i vente, snøfnugg begynner å samle seg langs gatene og pusten din lager spøkelser i lufta – og du går kulden rett i møte i en brun jakke for menn, fylt med dun og designet for nettopp dette øyeblikket. Ståkragen holder vinden og snøen ute og beskytter nakken din, mens fôret av dun og fjær holder resten av deg varm. For vindfulle dager kan du gå for en vindjakke laget av resirkulert polyester, så du kan holde deg varm og komfortabel enten du er på fotballbanen, tribunen eller beveger deg gjennom byens gater. Halve glidelåser eller glidelåser med stormklaff gir deg ekstra beskyttelse mot vær og vind, og slitesterke og vannavstøtende overflater lar deg ta fatt på dagen og alle dens utfordringer i all slags vær. For de varmere månedene kan du gå for en brun jakke for menn laget med tvill av resirkulert polyester og elastan for slitesterk komfort, med innvendig binding i sateng for å toppe det hele.

Vindtett stil

Du skal til å innta fotballbanen, men ute er det vindfullt og surt. Du ser deg rundt og de andre spillerne ser kalde og umotiverte ut. Du, derimot, er klar for spill. Jakken din er vindtett og vannavstøtende, den har mesh-fôr som lar den puste, og et design som gir deg selvsikkerheten du trenger for å briljere. Med Trefoil og 3-Stripes-logoer tar du del i en lang tradisjon av sport, trening og ikke minst stil, og du føler du kan mestre alt som kommer din vei. Stilfulle mønstre gir antrekket ditt et personlig preg og lar deg sette sammen det perfekte treningsantrekket som er 100 % deg. Uansett hva du har i vente kan brune jakker for menn ta deg gjennom hverdagen i vindtett stil.