alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gul jakke herre

 
[13]

Sporty og friske gule jakker til herre

Her finner du supertøffe og spennende gule jakker til herre, enten du ser etter noe vindtett, vanntett eller til vinterbruk og skikjøring. Vårt store utvalg dekker alle mulige værtyper og aktiviteter, som gjør det lett å finne frem til en passende modell. Som en god start kan vi anbefale våre superavanserte skalljakker som er basert på siste generasjon Gore-Tex teknologi. Her finner man et skarpt design kombinert med smarte detaljer og høy kvalitet. Denne jakken er laget i 100% enkeltvevet nylon for fantastiske egenskaper og isolasjon. Den hele glidelåsen med justerbar hette er praktisk for alle som trives i fjellet eller på topptur, hvor været fort kan skifte og det kan blåse kraftig. Du finner flere smarte glidelåslommer foran for lett tilgang, samt en ekstern brystlomme med masse plass. Under armene har du god ventilering, og jakkene har justerbare mansjetter og kant.

Superavanserte løsninger og tøft design som garantert vil lede deg til toppen

Kombinasjonen av Gore-Tex laget i enkeltvevet nylon og den atletiske passformen gir en jakke som er anvendelig og praktisk på tur. Den justerbare hetta bidrar til at du enkelt kan regulere og tilpasse passform basert på behov, noe som er en fordel ved skikjøring eller andre vinteraktiviteter. God ventilasjon under armene bidrar til at du kan stå på ski i timevis uten å bli svett og fuktig. Dette er en fordel når man bedriver vintersport på et intenst nivå.

En klassisk og tøff gul jakke

For et stilig antrekk kan det være fornuftig å kombinere din gule jakke med en hvit skibukse og noen kule røde eller sorte skihansker. Alternativt kan du kombinere en gul jakke med en blå vinterbukse for en klassisk stil. Det er mulig å rense denne jakken ved hjelp av løsemiddel R113 og hydrokarbon. Videre anbefales det å benytte seg av maskinvask på 40 grader, hvis man trenger å vaske jakken.