alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rød jakke herre

 
[14]

Praktiske og elegante røde jakker til herre

Alle trenger en god jakke eller to i sin garderobe, og det er få jakkefarger som skiller så positivt ut i mengden som en jakke i rødt. Perfekt som en jakke i skianlegget for å bli sett, et solid valg på gåtur i byen eller på tur i fjellet. En rød herrejakke er med andre ord et tidløst og elegant valg for alle som ønsker å skille seg litt ut og vi har et solid utvalg av unike stiler for å gjøre jobben med å finne riktig jakke litt lettere. Hva med en superelegant rød dunjakke med ikoniske adidas detaljer i 3-Stripes format og med en praktisk ståkrage, slip-in lommer og i et bærekraftig format? Vi har flere jakker som tar i bruk Primegreen som er et nytt avansert materiale basert på resirkulert polyester bestående av minimalt 40 % resirkulert materiale. Alternativt har du kanskje større behov for en lettere vindjakke med hette, sidelommer og ermeloffer med klaff? Våre vindjakker er et supert valg når gradestokken er ustabil og våren eller høsten viser seg fra sitt mest ustabile. Videre har de jakkene også praktisk kant med strikkjustering, elastiske mansjetter og er laget i Primeblue som er bestående av resirkulerte materialer for en mer bærekraftig profil. Kort fortalt er det flust av muligheter hos oss når det gjelder din neste jakke i rødt.

Møt vårt ikon, den røde puffer jakken til herre

For alle som etterspør en jakke med avtagbar hette og som vil holde deg varm i selv det kaldeste vær kan våre puffer jakker i rødt være et utmerket valg. Bestående av 80 % andedun og 20 % fjær vil denne jakken garantert holde deg varm, samt at du kan nyte smarte detaljer slik som passepoilerte lommer foran og behagelige kanter med strikkejustering for økt komfort.