alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Oransje jakker

 
[19]

Trendy sportsstil med oransje jakker

adidas sine oransje jakker med perfekt passform danner grunnlag for en sporty og stilig hverdag. adidas er anerkjent for å utvikle sportsklær til bruk i sport og til fritiden. Oransje jakker fra adidas er laget av materialer som dun, bomull, polyester og resirkulert polyester. I en aktiv hverdag er det viktig å kunne regne med materialet i jakken, for å føle seg komfortabel i den. Til fritidsbruk er for eksempel en jakke i bomull passende, med dens pustende materialet gjør at du ikke svetter like lett. En boblejakke i dun er ikke bare ekstremt behagelig å ha på seg, men den varmer deg også utrolig godt under kalde vinterdager. Samtidig kan du også bevege deg lett i en jakke som ikke tynger deg.

Innovativitet og kvalitet i ett?

En ?oransje jakke er et spennende fargevalg, for den som er litt dristig av seg. Jakkene er utviklet med innovative teknologier med hvert sitt formål og oppgave. Den ene varianten regulerer seg etter klimaet du er, mens den andre holder deg varm og tørr. Det er spesielt greit med en jakke som lar deg yte på ditt beste, uten at hverken hete eller kulde stanser deg opp. Jakkene med vannavvisende egenskaper holder regn bort fra jakken, noe som er til fordel for å unngå en unødvendig forkjølelse. Den fukttransporterende effekten slipper dermed å plage musklene dine. En treningsjakke med asymmetrisk design og Trefoil tar deg med tilbake til 90-tallet med et frisk pust. Jakken passer fint med jeans, cargo, joggebukser og finbukser. Enda finere blir det med en genser under jakken. Disse finnes med 100 % resirkulert nylonvev som materiale. I samme slengen så utforsker den trendy sportsstilen og de elastiske mansjettene på jakken. Jakkene er designet med sidelommer og trykknapper for et stilig design.