alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite joggebukser

 
[21]

Hvite joggebukser som frisker opp garderoben

Man kan aldri ha nok joggebukser i skapet. En elastisk joggebukse som sørger for bevegelsesfrihet, lufting og god passform er helt nødvendig når man skal jogge ute sene høstkvelder eller løfte tungt på et treningssenter der klimaanlegget er på. En joggebukse kommer også godt med når du tar et dypdykk i sofaen etter en lang skitur på hytta, eller etter et adrenalinkick av en fotballkamp. En hvit joggebukse frisker opp resten av garderoben, og er et enkelt plagg å matche med andre fargerike, iøynefallende farger, prints og mønstre. En hvit joggebukse er et allsidig plagg, og joggebukser blir mer og mer populære å bruke til hverdags, matchet med stilige sneakers og kule overdeler. I vår kolleksjon finner du et utvalg hvite joggebukser til både menn og kvinner.

Hvite joggebukser med en edge 

I utvalget vårt finner du hvite joggebukser med forskjellige passformer og farger. Enkelte av våre joggebukser er kremhvite og vil passe utmerket i hverdagsgarderoben når du trenger en ekstra komfortabel dag. I kolleksjonen vår finner du også litt mer edgy, hvite joggebukser. Disse er designet med fargeblokker og merkebånd, noe som gir buksene et snev av attitude. 

Hvite joggebukser med perfekt passform 

En perfekt joggebukse er en joggebukse som er komfortabel på, som sørger for bevegelsesfrihet og som ikke er i veien under aktivitet. Selv om flere av våre hvite joggebukser er utstyrt med en normal eller avslappet passform, har vi sørget for at de fleste er laget med mansjetter i buksebena, slik at du ikke trenger å tenke på å måtte brette opp bena eller feste dem med strikk. Enkelte av våre hvite joggebukser har også elastiske liv med snorer i linningen, slik at du kan tilpasse buksen og få den ønskede passformen, som er perfekt under din valgte aktivitet. Bla deg gjennom utvalget vårt av hvite joggebukser for å finne en joggebukse som fungerer i hverdagsgarderoben, enten det er en stilren og helhvit treningsbukse eller en edgy joggebukse med attitude!