alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kamuflasje klær

 
[103]
1 / 3
Sideav 3

Kamuflasje klær fra adidas: Sporty og edgy mote for aktive mennesker

Det er ingen tvil om at kamuflasje klær ser råtøffe ut, enten det er ute i naturen, i asfaltjungelen eller inne på et treningsstudio. Vi har et stort og spennende utvalg av alt fra tightser og treningsklær i kamuflasje til romslige joggedresser og myke gensere. Felles for dem alle er topp kvalitet, gode materialer og et stilfullt design. Du kan for eksempel velge en kamuflasje-tights som puster godt, fjerner fukt og svette og som sitter som et skudd. Du kan trygt gå ned i knebøy eller sprette rundt på crossfit med disse på deg. Det finnes også mange gensere og treningsoverdeler som fullføres med kamuflasjegrafikk. Treningsoverdelene lages som regel av herlig bomullsstoff og resirkulert polyester. Du får full bevegelsesfrihet, samtidig som detaljer som glidelås, strammesnor og ribbestrikkede mansjetter og kant sørger for at plagget sitter riktig på deg. Se gjerne etter modeller med lommer for å enkelt bære med deg mobil og nøkler.

Kamuflasjeklær er kjempetøft på trening og i hverdagen

Kamuflasje klær er like stilig uansett hva du begir deg ut på. Dersom du elsker gatemote, bør du ikke overse disse plaggene. Kvinner kan for eksempel bruke en kul crop genser sammen med et skjørt og et par chunky sneakers på fest, og ellers i hverdagen ser den samme genseren flott ut sammen med leggings og joggebukse. På samme måte kan menn style opp overdeler med kamuflasjegrafikk med jeans, chinos og joggebukse. Eller hva med matchende kamuflasje joggebukser for å virkelig heve stilen til nye høyder? Hvis du ønsker deg kamuflasjeklær, men ikke vil kjøre stilen fullt ut – ja, da anbefaler vi deg å se etter modeller som har innslag av kamuflasjegrafikk. Det kan for eksempel være gensere i mørkegrønn farge, samt modeller som har kamuflasjegrafikk på ermene eller brystet.