alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reflekterende klær

 
[635]
1 / 14

Bli sett med reflekterende klær

Flere adidas klær og sko har mindre og større reflekser slik at du blir sett når du beveger deg ute. Ingenting er mer praktisk enn reflekterende klær, for da slipper du nemlig å glemme refleksen hjemme. Du har den jo allerede på deg. Her har vi samlet de aller kuleste adidas klærne med reflekterende effekter på et sted, slik at du bare kan velge og vrake.

Mørket er ingen hindring

Med reflekterende klær kan du trene ute hele døgnet hele året. Så lenge du blir sett av dine medtrafikanter, er du trygg i trafikken og kan gi ditt aller beste på sykkelturen eller joggeturen. Bare det å gå en tur på litt mørkere veistrekninger blir tryggere. Ta en titt på de forskjellige refleksjakkene. Det er en grunn til at de er av de mest populære reflekterende klærne. Du finner dem i alle stiler og modeller, og noe for enhver smak. Alt fra lette treningsjakker til joggeturen til vanntette regnjakker og helt til gode, varme vinterjakker. Her er solide parkaser som holder deg tørr i regnet og tette vindjakker som sperrer for nordvesten. Alle er i kule snitt og dekorert med 3-Stripes eller Trefoil og reflekterende detaljer.

Legg kilometerne bak deg

Både løpeshortser og overdeler har reflekterende detaljer slik at du kan legge kilometerne bak deg uten å tenke på når det mørkner. Løpeshortser, -tightser og -overdeler har alle de andre fordelene som du trenger på slike joggeturer. Slik som et pustende materiale som drenerer svetten vekk fra huden din når du løper, en lett vekt slik at du kjenner deg lettere når du løper og en praktisk passform som gjør at du kan bevege deg fritt. Når du i tillegg blir sett av dine medtrafikanter, er det bare å følge nesen gjennom den uvalgte ruten din og helt i mål.