alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær · Sports-BH-er · Damer

 
[122]
1 / 3
Sideav 3

SPORTS-BH-ER FOR DAMER

Alle kvinner er forskjellige, og det er også intensiteten på aktivitetsnivået og treningsutfordringene kvinner opplever over tid. Uansett hvordan du trener og hvor mye støtte du har behov for, finner du det du trenger i adidas’ utvalg av sports-BH-er. Ha full kontroll over treningen med medium, høy eller lav støtte med sports-BH-er som er utformet for å gi akkurat riktig støtte. Nå målene dine komfortabelt og med stil med sports-BH-er fra adidas, med et utvalg som inkluderer:

• BH-er med høy støtte

• BH-er med middels støtte

• BH-er med lett støtte

Slik finner du den beste sports-BH-en Få støtte der du trenger det – når du trenger det mest. Å finne en sports-BH som matcher behovet ditt, handler om å finne en sports-BH som passer til intensiteten på treningen. Generelt er det slik at jo større størrelse, desto større er behovet for støtte – selv ved aktiviteter som gjerne krever mindre støtte. Du kan enkelt finne ut hvilken BH-størrelse du trenger fra adidas ved å sjekke størrelseskartet, og når du har dette på plass, velger du en sports-BH som passer med aktiviteten og intensiteten på treningen din. Utvalget av sports-BH-er er tilpasset en rekke ulike aktiviteter og behov for støtte. Du finner blant annet kompresjons-BH-er, crisscross-BH-er, tankini-BH-er og sports-BH-er med innkapsling.

Sports-BH-er med høy støtte

HIIT, løping og andre treningsformer som medfører behov for økt støtte, blir din beste venn med tilpassede sports-BH-er fra adidas. Sports-BH-er med høy støtte er designet for å gi deg støtten du trenger, uansett størrelse, under dynamiske treningsøkter og høyintensitetstrening som boksing, løping, dansing samt for alle typer treningsaktiviteter for kvinner med store bryster.

Crisscross-BH-er og sports-BH-er for løping:

Feminine og fintilpassede sports-BH-er for løping eller med crisscross-design gir god støtte og en herlig stil for de mest dynamiske øktene og de lengste løpeturene – med justerbare krysstropper for perfekt passform og ergonomiske sømmer for bevegelsesfrihet.

Racerback-sports-BH-er:

Hold deg fresh og i form i racerback-sports-BH-er med skumpute-cup i ekstra pustende stoff, som frigjør varme og hjelper mesh-stoffet med å ventilere. BH-ene er laget med størrelsesspesifikke stropper for en komfortabel passform og justerbare åpninger på siden, slik at det er enkelt å ta den på og av.

Sports-BH-er med climachill:

adidas-BH-er med climachill-teknologi er utformet for å gi kjølende komfort under harde treningsøkter. De overfører dessuten varmen fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Pullover-designet og den gode støtten reduserer uønsket bevegelse, noe som gjør at de er perfekt egnet for baneløping og sirkeltrening.

Sports-BH-er med middels støtte

Optimal stamina, styrke og toning av kroppen er nøkkelord for sports-BH-er med middels støtte. Disse sports-BH-ene er designet for mindre bryststørrelser til bruk i sportsaktiviteter av middels intensitet, som sykling, fotturer og vektløfting. De er også egnet for middels store bryststørrelser i lavintensitetsaktiviteter på treningssenter og studio.

Techfit-sports-BH-er:

Det innovative pullover-designet til Techfit-sports-BH-er reduserer uønsket bevegelse med komplett komfort og akkurat passe stretch og støtte. Sports-BH-ene er laget med climacool- eller climalite-stoff som transporterer fuktighet fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel under treningen.

Sports-BH-er med lett støtte

Forbered deg på økt bevegelsesfrihet og god flyt i treningen med adidas’ sports-BH-er med lav støtte for bruk under lavintensitetsaktiviteter som yoga, pilates og barre. Velg mellom stilrene og enkle modeller eller spennende stropper og sømløs design som komfortabelt beveger seg med kroppen din ved enkel stretching til power flow. Sports-BH-ene er dessuten laget i climalite- eller climacool-stoff, så du holder deg tørr.

Sports-BH-er med stroppeutforming:

Flatterende og ukomplisert. Enkelt og lett. Sports-BH-er med forskjellig stroppeutforming som er designet i lett pullover-stil og gir lett støtte og fleksibilitet, med tynne, justerbare skulderstropper.

Sømløse sports-BH-er:

Elegante, sømløse sports-BH-er er designet for friksjonsfri ytelse og bevegelsesfrihet under treningen og har diskrete, justerbare stropper – for perfekt passform.