alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte klær

 
[2438]

Svarte klær går aldri av moten

Svart er for tidløst og for anvendbart til å gå av moten, akkurat som adidas. Finn deg et adidas svart plagg og du har noe som passer til alt. Enten det er sommer eller vinter, du skal på treningssenteret eller bare bli hjemme, så er svart en farge som lar deg fokusere på deg. Sett sammen svarte klær med sko som passer for å få et estetisk utseende, eller bland sammen farger som du liker. Du finner adidas svarte klær til alle typer spill, idretter og livsstiler, og du vil føle deg frisk, stilig og komfortabel.

Tidløs gatestil

Bare den klassiske svarte t-skjorten med Trefoil, svart kort jakke og et par svarte sko, er en så tidløs gatestil som brukes sesong etter sesong. Trives du med den sporty stilen, så vil du lett finne noe som passer i garderoben din når du ser gjennom utvalget vårt. Ta på deg en adidas joggedrakt som du får i svart både til damer og menn. Den er like ikonisk som selve logoen vår med sine hvite 3-Stripes i sidene. Joggedraktene våre henger med i motebildet med den nyeste utviklingen av tekstiler og snitt. Du kan velge deg en caps eller en lue for å gjøre antrekket ditt komplett, dermed beskytter du deg mot sol eller holder hodet varmt med stil.

Klar til å yte

I adidas svarte klær er du like klar for treningssenteret som for gaten, i byen eller bare å være hjemme. Velg i utvalget vårt av svarte tights og treningsbukser som alle er laget i tekstiler som regulerer kroppstemperaturen og holder deg tørr når du har dem på. Med sin fukttransporterende effekt holder de deg tørr gjennom treningsøkten, slik at du kan løpe, sykle, løfte vekter eller sparke fotball, akkurat slik du vil og uten tanke på annet enn å gjøre ditt aller beste.