alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Svarte klær

 
[2740]
Essentials Slim Logo Shorts (store størrelser)
Classic 3-Stripes Swim Shorts
adidas Essentials Shorts
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Adicolor Classics Adibreak Treningsbukse
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-skjorte
Essentials Camo Print t-skjorte
Own the Run Shorts
Adicolor Essentials Short Tights
Treningsshorts
3-Stripes Long Sleeve Swim Overdel
Adicolor Classics Flared Leggings (store størrelser)
Own the Run Singlet
Tiro 21 Treningsbukse
Break The Norm Tanktopp
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue treningsoverdel
Essentials Slim 3-Stripes Shorts
Designed 4 Running Shorts
Entrada 22 treningsshorts
Ultimate365 Tapered Bukse
Marathon 20 Shorts
LOUNGEWEAR Essentials 3-Stripes Leggings
Adicolor Essentials Trefoil Badeshorts
Essentials 3-Stripes Bike Shorts
FastImpact Running Bike Short Tights
Short Length Colorblock 3-Stripes Swim Shorts
Condivo 22 Treningsshorts
Designed for Gamday Bukse
Adicolor Classics Primeblue High-Waisted Short Tights
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Adicolor Classics Trefoil T-skjorte
Solid Svømmeboksere
Techfit Training Short Tights
Tiro 21 Treningsbukse
AEROREADY Run Shorts
Adicolor Classics 3-Stripes T-skjorte
Essentials 3-Stripes Leggings (store størrelser)
Primeblue SST Treningsbukse

Svarte klær går aldri av moten

Svart er for tidløst og for anvendbart til å gå av moten, akkurat som adidas. Finn deg et adidas svart plagg og du har noe som passer til alt. Enten det er sommer eller vinter, du skal på treningssenteret eller bare bli hjemme, så er svart en farge som lar deg fokusere på deg. Sett sammen svarte klær med sko som passer for å få et estetisk utseende, eller bland sammen farger som du liker. Du finner adidas svarte klær til alle typer spill, idretter og livsstiler, og du vil føle deg frisk, stilig og komfortabel.

Tidløs gatestil

Bare den klassiske svarte t-skjorten med Trefoil, svart kort jakke og et par svarte sko, er en så tidløs gatestil som brukes sesong etter sesong. Trives du med den sporty stilen, så vil du lett finne noe som passer i garderoben din når du ser gjennom utvalget vårt. Ta på deg en adidas joggedrakt som du får i svart både til damer og menn. Den er like ikonisk som selve logoen vår med sine hvite 3-Stripes i sidene. Joggedraktene våre henger med i motebildet med den nyeste utviklingen av tekstiler og snitt. Du kan velge deg en caps eller en lue for å gjøre antrekket ditt komplett, dermed beskytter du deg mot sol eller holder hodet varmt med stil.

Klar til å yte

I adidas svarte klær er du like klar for treningssenteret som for gaten, i byen eller bare å være hjemme. Velg i utvalget vårt av svarte tights og treningsbukser som alle er laget i tekstiler som regulerer kroppstemperaturen og holder deg tørr når du har dem på. Med sin fukttransporterende effekt holder de deg tørr gjennom treningsøkten, slik at du kan løpe, sykle, løfte vekter eller sparke fotball, akkurat slik du vil og uten tanke på annet enn å gjøre ditt aller beste.