alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lommebøker til herre

 
[4]

Stilige og praktiske lommebøker til herre fra adidas

Det skal godt gjøres å leve uten en lommebok. Dette praktiske tilbehøret tar ikke bare vare på sedlene og myntene dine, men også alle viktige kort og kanskje også bilder av dem som du er glad i. Lommebøker er en viktig del av hverdagen, samtidig som det er et tilbehør som i stor grad kan reflektere din unike stil. Lommebøker er nemlig ikke lenger bare noe du oppbevarer penger og kort i, og de blir stadig mer stilige og moteriktige. Hos adidas har vi blant annet et bredt utvalg av lommebøker til herre som vi er sikre på at vil falle i smak hos deg. Uttrykk en sporty og avslappet look med Trefoil-emblemet eller 3-Stripes på utsiden hver eneste gang du henter frem kortet eller pengene dine. Med lommebøker for menn fra adidas får du en herre lommebok med både seddelrom, myntrom og flere kortrom, i tillegg til gjennomsiktig ID-lomme. De fleste lommebøkene har praktisk glidelåslukking, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at noe faller ut.

Stilige og klassiske lommebøker for menn

Mange av dagens lommebøker til herre rommer såpass mye at du slett ikke trenger å ta med deg en veske eller bag når du skal ut. I disse lommebøkene får du nemlig plass til det viktigste du vil ha med deg. Det er dermed spesielt viktig at lommeboken fremhever din personlige og unike stil, og vi vet at du finner en variant fra adidas som vil gjøre nettopp dette. Velg det designet som passer best til deg og bruk den som en veske, eller du kan legge den i favorittbagen din om du må ha med deg flere saker og ting. En lommebok fra adidas er dessuten en perfekt gave til kjente og kjære, så hvorfor ikke gi den bort i gave også?