alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Midjevesker · Menn

 
[33]
Midjeveske SvartMidjeveske Svart

Midjeveske

Originals

Få med det essensielle med praktiske beltevesker for herrer 

På trening skal du føle deg lett, rask og ha minst mulig å bære på. Det er dog alltid noen ting man ikke kan være foruten når man går ut, og her gjelder det å få med seg sakene på en mest mulig lett og praktisk måte, slik at du kan gå, jogge og løpe uten at noe skal senke farten din. Med adidas sporty beltevesker for herrer får du med deg det mest essensielle, enten det er mobilen, nøkler, lommebok eller solbriller, og føler deg samtidig effektiv og rask. Ha beltevesken rundt livet eller over brystet, og ha alt du trenger lett tilgjengelig samtidig som du har hendene dine fri. Rumpetaskene våre for menn er slitesterke, vannresistente og justerbare, og du finner dem i et stort spekter av farger og stiler, der flere av dem har adidas-tekstmerke og logo. Mesh-stoff gir belteveskene ventilasjon, nylon gjør dem slitesterke og resirkulert polyester gjør dem til et bærekraftig valg. 

Justerbare og romslige midjevesker som gjør treningen smooth

Midjeveskene våre sørger for at telefon, nøkler og lommebok ligger trygt på plass når du er i aktivitet, enten du har høy eller lav intensitet. Vi har vesker i høykvalitets nylonstoff som gjør dem svært slitesterke slik du kan ta dem med deg på alle dine eventyr uten at de slites ut. Belteveskene for herrer er svært praktiske med større og mindre rom, så du skal slippe å måtte stanse økten for å lete etter tingene dine. Med mindre rom for nøkler og større rom for lommebøker, har du stålkontroll over hvor det essensielle ligger, og samtidig kan du være sikker på at det ligger trygt der. La beltevesken ta vare på tingene dine så du kan fokusere 100% på treningen og andre ting. Flere av variantene våre har pustende mesh-stoff, og flere er også vannresistente. Justerbare stropper sørger for riktig passform, samtidig som de gir deg friheten til å velge om du vil bruke dem i crossbody-stil eller som midjevesker. Å få med tingene dine på trening kan neppe bli enklere.