alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på joggebukser

 
[309]
1 / 7
Sideav 7

Superkule klassikere og avanserte plagg gjennom vårt salg på joggebukser

Det er få plagg som er så versatile og anvendelige som den klassiske joggebuksen. Laget for å være både sporty og komfortabel fungerer den overalt, og den finnes i en rekke ulike farger. Hva med en joggebukse i en klassisk mørkeblå farge eller gråtoner for en ikonisk look. Gjennom vårt salg på joggebukser har vi en rekke modeller i disse fargene med alle designelementene du kan forvente å finne hos adidas. Den enkeltvevede polyesteren bidrar til en behagelig profil og følelse, enten du ligger på sofaen eller trener på gymstudioet. Smarte lommer med glidelås sørger for at du enkelt får plass til alt av gjenstander du trenger, slik som mobil, nøkler eller annet. Videre finner man elastisk liv med snorfunksjon slik at passformen kan skreddersys og reguleres etter eget behov. Glidelåser på anklene gir en røff og tidløs design, samtidig som det er praktisk for lufting i varmt vær. Denne buksen som er tilgjengelig på vårt salg på joggebukser har også avansert teknologi som sørger for ventilasjon og fukttransport. Dette betyr at kroppen holder seg tørr selv under hard trening som løping, boksing eller lagidretter som håndball eller fotball. Med andre ord, den perfekte buksen for innendørs-idretter. Videre har vi også flere stilige alternativer for den som ønsker en større bredde av design og farger. Hva med en bukse i rødt, oransje eller med militærpregede detaljer for en kul og moderne look?

Avslapning eller bukser for treningsentusiasten gjennom vårt outlet på joggebukser

Uansett om du foretrekker en bukse laget med tradisjonelle materialer som bomull og polyester eller noe mer teknisk vil du garantert finne en passende treningsbukse hos adidas. For løping kan vi særlig anbefale en av våre avanserte plagg som er laget i en moderne blanding av resirkulert polyester og elastan for maksimal komfort. Dette er bukser som fungerer best ved kaldere vær og du finner flere modeller gjennom vårt outlet på joggebukser, som alle har et foret innerstoff som bidrar til at kroppen holder seg varm over tid. Teknologien sørger for at musklene holder seg varme under løping, samtidig som at de beskytter kroppen fra elementene og bidrar til å frakte vekk fuktighet og svette.