alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Salg på joggebukser til damer

 
[32]

Komfortabel og sporty med joggebukser til damer på salg

For maks komfort på treningssenteret, eller til å daffe med hjemme, en god deal på en joggebukse til dame er aldri feil. Her i outlet på joggebukser til damer finner du din neste behagelige bukse. Være seg til trening, eller som vi alle vet: Sofakroken hvor den samme behagelige kombinasjonen av materialer og snitt alltid er velkommen. Joggebukser til damer på salg kommer i flere utgaver og vil passe inn i din sporty hverdag. Ta fordel av enten mer passformende snitt, der materialet gir stretch, for en optimal treningsøkt eller gå bakover i tid og nyt av mer løse i formen bukser, med de mykeste stoffkvaliteter. Videre er det velkomment å kunne velge mellom mer enn bare passform og høyde på livet. Her finner man også joggebukser med en god deal, som har løsninger på ulike problemer. Være seg fleece for å holde deg varm, eller fuktkontrollerende materialer, her på utsalg finner du en joggebukse med smarte løsninger for deg og dine behov.

Nostalgi, eller sporty hverdag, med en joggebukse til damer i outlet

Finn en god deal på joggebukser til damer på salg. Både for komfort og kvalitet, og også motemessig, er adidas i front. Ikoniske 3-Stripes, eller Trefoil, pryder plagg som viser deg som bevisst av kvalitet, og fremhever din sporty livsstil. Velg blant det mer moderne, med høyt liv og formpassende snitt, eller gå for den rette retro looken med en joggebukse som tar deg rett tilbake til 90-tallet. Valget er ditt, og lik kvaliteten i material og snitt er designet til adidas joggebukser til damer på salg flersidig og gir deg valgmuligheter med flere ulike alternativer. Nyt av toppen av kvalitet, komfort og design, her med en god rabatt i outlet på joggebukser til damer. Velg dine favoritter!