alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på ryggsekker

 
[34]
Mini Ryggsekk
Adicolor Ryggsekk, stor
Mini Ryggsekk
adidas Adventure Ryggsekk, liten
Ryggsekk
FC Bayern Ryggsekk
R.Y.V. Toploader Bag
Mini Ryggsekk
Mini Ryggsekk
Ryggsekk
3-Stripes Future Icon Classic Ryggsekk
Mini Ryggsekk
Arsenal Ryggsekk
R.Y.V. Ryggsekk
Adicolor Classic Ryggsekk, liten
Mini Ryggsekk
adidas Yoga Duffelbag
Favorites Ryggsekk
Favorites Ryggsekk
adidas x LEGO® VIDIYO™ Ryggsekk
Mini Ryggsekk
adidas x Classic LEGO® Ryggsekk
Mini Ryggsekk
Sports Functional Ryggsekk
Ryggsekk
Adicolor Ryggsekk, liten
Benfica Ryggsekk
adidas Adventure Weekender Bag
Tailored For Her Material Ryggsekk, ekstra liten

Budsjettvennlig salg på ryggsekker til en aktiv hverdag

Kom deg fra a til b med full kontroll på tingene dine, enten du skal på kontoret eller på trening. I adidas salg på ryggsekker finner du et utsalg av flere praktiske, stilige modeller som kan gjøre hverdagen din enklere til en pris som passer inn i ethvert budsjett. Med smarte løsninger som justerbare skulderstropper bærer du vekten tett inntil kroppen, slik at belastningen blir minst mulig og fordelt likt på begge sider. Det er ingen tvil om at salg på ryggsekker lar deg velge kvalitet på øverste hylle til priser du vanligvis finner på helt andre hyller.

Outlet på ryggsekker til hele den aktive familien

I farger fra glanset sølv til klar blå eller nøytral svart, eller i sporty mønster, er det lett å finne noe som passer enhver stil i outlet på ryggsekker. Med lekre 3-Stripes eller den klassiske Trefoil-logoen i kontrast mot bakgrunnsfargen er kvalitetsstempelet på plass. Lommer med glidelåser passer på at tingene dine holder seg på plass når du haster videre i hverdagen. Noen modeller har også indre lommer og lommer til bærbare PC-er for deg som haster til kontoret eller skolen. Lommene er vattert for å beskytte PC-en din underveis. I outlet på ryggsekker kan du finne forskjellige størrelser og former, helt fra den med en klassisk avrundet topp til de trendy rollup som rulles igjen når du lukker den. I resirkulert polyester med forsterket overflate tåler ryggsekkene vanlig bruk ute i all slags vær. Du finner en til alle i familien i outlet på ryggsekker, enten det er til gutten som skal i barnehagen eller jenta som skal på skolen, til deg som sykler på jobben eller han som skal på fjelltur. Med skumvattering og fuktabsorberende materialer holder ryggsekken tingene hans tørre og med justerbar bryststropp og midjebelte sitter den perfekt underveis.