alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på treningstopper til damer

 
[96]
BRAZIL TT BlåBRAZIL TT Blå

BRAZIL TT

Fotball

1 / 2
Sideav 2

 Tidløst og superelegant salg på treningstopper til damer

Alle som trener aktivt eller liker å holde seg i form, bør investere i en god og komfortabel treningstopp som sitter godt og kjennes behagelig. Gjennom vårt storstilte salg på treningstopper til damer har vi nå et fantastisk utvalg av noen av våre største klassikere i et stort antall versjoner og varianter tilgjengelig til alle damer. Er du av den fargeglade typen eller foretrekker du noe mer klassisk? Hva med en stilig og chic treningstopp i rødt med stilige detaljer som den stående kragen for en uanstrengt avslappet look, eller den avslappede passformen som er et resultat av vår bruk av enkeltvevet nylon. Den smarte og praktiske hele glidelåsen sørger for at du enkelt kan holde vind og kulde ute, samtidig som at glidelåslommene foran gir deg mulighet til å lagre gjenstander som er viktig å ha med på tur eller trening. Det kule Trefoil-emblemet i 3D sørger for en stilig og unik designprofil og gjør dette til et knallkjøp på vårt salg på treningstopper til damer.

Klassiske kombinasjoner gjennom vårt outlet på treningstopper til damer

Alternativt, for den som liker klassiske fargekombinasjoner. Hva med en helt enkel og ren treningstopp i klassisk sort? Laget i et materiale som er basert på resirkulert polyester for følelsen av trikot og med komfortabelt mesh på innsiden for maksimal komfort. Videre har dette plagget smarte detaljer slik passepoilerte sidelommer som bidrar til et funksjonelt plagg for den aktive tennisspiller til aktive medlemmer på treningssenteret som ser etter noe for å lagre nøkler og mobiler. Gjennom vårt outlet på treningstopper til damer vil du også finne andre kule mønstre slik som blomster eller fargekombinasjoner i beige. Det de har til felles, er avansert pustende teknologi som sørger for at du holder deg varm og tørr ute på idrettsbanen, samtidig som at de transporterer vekk fuktighet og svette. Dette er særlig en fordel for løpere siden det sørger for en optimal balanse mellom varme og ventilasjon under lange treningsturer.